YABANİ OT YİYEN ÇOCUK ÖLDÜ

Erzurum’un Pasinler ilçesine bağlı Altınbaşak köyünde okul bahçesinde yetişen yabani ottan yiyen çocuklardan 1’i öldü 2’sii ise hastaneye kaldırıldı.

25 Mart 2014 Salı 15:47
YABANİ OT YİYEN ÇOCUK ÖLDÜ
Edinilen bilgiye göre Pasinler ilçesine bağlı Altınbaşak köyünde, Altınbaşak İlköğretim okulu öğrencisi 14 yaşındaki B.T. ve N.T. adlı çocuklar okul bahçesi içerisinde bulunan yabani otlardan yedi. Bir süre sonra rahatsızlanan çocuklar Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Çocuklardan B.T., hayatını kaybetti. N.T. ise yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor.
Zehirlenme olayı üzerine okulda yapılan duyuruda okul bahçesinde yabani ot yediği belirlenen E.B.’de Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yapılanan tetkiklerde E.B.’nin hayati tehlikesi olmadığı belirtildi.

Editör

Son Güncelleme: 25.03.2014 15:47
Anahtar Kelimeler:
ErzurumPasinlerAltınbaşak
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.