Vefalı gençler örnek oldular

Erzurum’da üç vefalı genç, şehit ailelerini kahvaltıda buluşturdu.

admin
admin
18 Kasım 2019 Pazartesi 22:27
Vefalı gençler örnek oldular

Vatanı için canını ve kanını veren şehitlerin yakınlarıyla bir araya gelen Fikrican Yapan, Seda Kaya ve Nur Ökten bir vefa örneğinin altına imza attılar.

Evvel Zaman Kafe’de gerçekleşen kahvaltı programına şehit aileleri yoğun ilgi gösterdi. Kahvaltıyı düzenleyen Fikrican Yapan, Seda Kaya ve Nur Ökten, şehit aileleri ile yakından ilgilenerek sohbet etme imkanı buldu.

Amaçlarının şehit ailelerine yalnız olmadıklarını hissettirmek olduğunu söyleyen gençler, ”Şehitlerimizin anne, baba, kardeş ve çocukları ile beraber güzel bir gün geçirdik. Onlar mutlu oldu ya, biz daha mutlu olduk. Şehit ailelerinin birer evlatları olarak bizleri görmelerini istedik. Bu tür etkinlikleri her kesimden insanların yapmasını istiyoruz.” dediler.

Şehit ailelerinin vatanı için canının veren kahramanların bu ülkenin her bir ferdine birer emaneti olduğuna işaret eden gençlerden Fikrican Yapan, “Şehitlerimizin emanetleri bizim başımızın tacıdır. Düzenlediğimiz kahvaltı programıyla onlara yüreğimizin en müstesna yerinde olduklarını bir kez daha hatırlatmak istedik. Bu vesile ile kanları ve canlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi bir kez daha saygı, rahmet ve şükranla yad ediyor, ailelerine de sağlıklı ve huzurlu bir ömür diliyoruz.” dedi.

Programa katılan şehit yakınları da, vefalı gençlere anlamlı organizasyonlarından dolayı teşekkür ettiler.

Editör

Son Güncelleme: 18.11.2019 22:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.