VALİ ÖZTÜRK, POLONYA’DA DERECEYE GİREN 3 SPORCUYA ALTIN HEDİYE ETTİ

Erzurum Vali’si Sebahattin Öztürk, Polonya’nın Zagopone şehrinde gerçekleşen Lotus Cup Kayaklı Atlama yarışlarında Türkiye’yi temsil ederek dereceye giren Erzurumlu sporculara Valilik toplantı salonunda çeyrek altın taktı.

21 Mart 2013 Perşembe 11:46
VALİ ÖZTÜRK, POLONYA’DA DERECEYE GİREN 3 SPORCUYA ALTIN HEDİYE ETTİ
Erzurum Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü Türkiye’nin daha yeni olduğu kayakla atlama branşında sevindirici sonuçlar almaya devam ediyor. Polonya’nın Zagopone şehrinde gerçekleşen Lotus Cup Kayaklı Atlama yarışmalarında Erzurumlu sporcuların ağırlıkta olduğu Türk Milli takımı, başarılı atlayışlar yapıyor. Önceki gün Arda İpçioğlu’dan gelen ikincilikten sonra dünde Muhammed İrfan Çimtimar üçüncü Ayberk Demir ise sekizinci oldu. Erzurum’dan başarılı olan milli sporcular henüz lise 10. sınıf öğrencisi olmaları da gelecekle ilgili yapılacak olan şampiyonalar için umut vaat edici. Nefesleri kesen Lotus Cup kayakla atlama yarışlarında milli sporcuların elde ettiği başarılı atlayışlar, spor severleri mutluluğa boğdu.

Milli sporcular, yarışlara sadece Erzurum’da fitness yaparak hazırlandıklarını, yarışlara 2 ay kala yurt dışında gerçekleştirdikleri atlamalarla hazırlıklarını tamamladıklarını söylediler. Erzurum’da bulunan tesislerden de yararlanmak istediklerini dile getiren sporcular. Bir dahaki organizasyonlar da kendi tesislerinden yaralanmayı beklediklerini söylediler.

Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk ise, “Biz sadece güreş ve futbolla gururlanan bir milletiz. Bundan sonra inanıyoruz ki kış sporlarında Erzurum’u temsil eden nice milli sporcular olacak. Bu organizasyonlarda özel okullarımızın da buna destek vermesi çok güzel. Gelecekteki organizasyonlar için umudumuz daha fazla sporcuyla daha çok madalya.” şeklinde konuştu.

Vali Öztürk konuşmasının sonunda sporcuları tebrik ederek çeyrek altın taktı.

Editör

Son Güncelleme: 21.03.2013 11:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.