VALİ ÖZTÜRK KAZA GEÇİRDİ

İran’ın Tebriz şehrine gitmek üzere bu sabah yola çıkan Vali Sebahattin Öztürk’ün makam otomobiline koruma aracının çarptığı bildirildi.

24 Haziran 2011 Cuma 14:52
VALİ ÖZTÜRK KAZA GEÇİRDİ
İran Başkonsolosu'nun özel daveti üzerine Tebriz’le kardeş şehir protokolu imzalamak için bugün sabah saatlerinde 10 kişilik resmi bir heyetle yola çıkan Vali Sebahattin Öztürk’ün konvoyunda, Gürbulak Sınır Kapısı'na 20 kilometre mesafede kaza meydana geldi. Trafik uyarı işaretinin olmadığı kavşaktan yan yola geçmeye çalışan Vali Öztürk’ün bulunduğu araca, koruma aracı yandan çarptı. Maddi hasarlı kazada, koruma aracındaki bir kişinin kolu kırılırken, Vali Öztürk’ün etkilenmediği bildirildi. Kaza sonrası yaralılar ayakta tedavi edildi. Vali Öztürk ve beraberindekilerin İran gezisine devam edeceği bildirildi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.