VALİ KIRAÇ, İZMİR ERZURUMLULAR VAKFI'NA VEDA ETTİ

Yaklaşık sekiz yıldır İzmir Valiliği görevini yürüten ancak son kararnamesi ile Diyarbakır Valiliği'ne atanan M.Cahit Kıraç İzmir Erzurumlular Vakfı'na veda ziyareti gerçekleştirdi.

14 Mayıs 2013 Salı 19:18
VALİ KIRAÇ, İZMİR ERZURUMLULAR VAKFI'NA VEDA ETTİ
Taner KILIÇ / İZMİR

İzmir Valisi Cahit Kıraç yeni Valiler Kararnamesi ile Diyarbakır'a atandı. Veda ziyaretleri gerçekleştiren Vali Kıraç, İzmir Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı'nı ziyaret ederek vakıf başkanı Hüseyin Sağır ve yönetimi ile sohbet etti.
İzmir’den ayrılacağı için üzüntülü olduğunu belirten Vali Kıraç, “İzmir’den, İzmirli dostlarımdan ayrılacağım için üzülüyorum. İnsan olarak her ayrıldığımız yerde duygusal burukluklar oluştu ancak, önemli olan bu gök kubbede hoş bir sada bırakmaktır. Sivil toplum örgütleri içinde Erzurumlular Vakfı önemli bir konuma sahip ve ben Dadaşları seviyorum. Hakkınızı hela ediniz." dedi.
Ardından Vali Kıraç'a Vakıf başkanı Hüseyin Sağır tarafından plaket takdim edildi.

Editör

Son Güncelleme: 14.05.2013 19:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.