Vali Azizoğlu’ndan 30 Ağustos mesajı

Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

admin
admin
29 Ağustos 2017 Salı 12:09
Vali Azizoğlu’ndan 30 Ağustos mesajı

Azizoğlu mesajında, yüce Türk milletinin verdiği onur ve büyük bir mücadele neticesinde zaferle sonuçlanan, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 95. yıl dönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğu içerisinde olunduğunu belirtti.

Tarihe altın harflerle yazılan, Türk milletinin azim ve kararlılığının tüm dünya uluslarına ilan edildiği anlamlı zaferin 95. yıl dönümünde Büyük Önder Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve silah arkadaşlarıyla vatanı, milleti ve bayrağı uğruna canlarını seve seve feda eden tüm şehitleri rahmetle, minnetle ve şükranla anarak Allah'tan rahmet dilediğini bildiren Azizoğlu, şunları kaydetti:

"Bu anlamlı gün nedeniyle, vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve milletimizin huzur ve güvenliği için azim ve kararlılıkla görevlerinin başında olan Türk Silahlı Kuvvetlerimizin tüm mensuplarıyla, gazilerimizin ve şehit ailelerinin 30 Ağustos Zafer Bayramını içtenlikle kutluyorum. Milletçe sahip olduğumuz vatan sevgisi ve hürriyet aşkı, dün olduğu gibi bugün de Mehmetçiğimizin kahramanlık ve cesaretinde vücut bulmaktadır. Cumhuriyetimizin temellerinde yer alan bu yüksek ruh ve şuur her an, her saniye canlı kalmaya ve yolumuzu aydınlatmaya devam edecektir. Atalarımızdan emanet aldığımız bu güzel vatanımızı, rengini şehitlerimizin kanından alan ay yıldızlı şanlı bayrağımız ile çağdaş Türkiye Cumhuriyetini onurla korumanın yolunun milletçe kenetlenmek olduğunu bir kez daha belirtmek istiyorum."

Azizoğlu, dönemin şartlarında askeri kuvvetlerden kat kat donanımlı ordu karşısında kazanılan Başkomutanlık Meydan Savaşı ile milletin birlik beraberliğinden, hürriyet ve istiklal sevdasından en zor koşullarda dahi vazgeçmeyeceğini tüm dünyaya haykırdığını aktararak, Erzurum halkının ve Türk Silahlı Kuvvetlerinin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.