Ünsal Kıraç şimdi bitti!

Ünsal Kıraç şimdi bitti!

admin
admin
11 Nisan 2019 Perşembe 00:27
Ünsal Kıraç şimdi bitti!

Vedat REFAYELİ

Henüz yeni aldım haberi. Büyükşehir Belediyesi eski Genel Sekreteri, BB Erzurumspor’un As Başkanlarından Ünsal Kıraç, Erzurum ile ilişkisini tamamen kesmiş. Bir süre önce oluşturulan Erzurumspor yönetiminden çeşitli gerekçelerle istifa edip ayrılan Ünsal Kıraç, yaş haddinden dolayı Büyükşehir Belediyesi’ndeki görevinden emekli olmuş, yeni dönemde başkan danışmanı olarak çalışmak istiyordu.

31 Mart’ta yapılan yerel seçimler sonrasında geldiği Erzurum’da Sekmen ile görüşen Kıraç’ın Başkanlık danışmanlığı da suya düştü, aldığım duyumlara göre Sekmen bu istediği kabul etmemiş. Bunun üzerine Ünsal Kıraç, geldiği Erzurum’a bir daha dönmemek üzere veda etti.

Biraz da 40 yıllık dava arkadaşı Sekmen’e kırgın başta olmak üzere çoğu kişiye ayrılaraktan. Ben dün bu yazıyı yazarken bunu teyit için Ünsal başkanı aradım ama telefonuma çıkmadı. Bana göre gerek Büyükşehir Belediyesi’nde ve gerekse BB Erzurumspor’da çok önemli işler yapan ve en azından ben de iyi bir yönetici izlenimi uyandıran ve artık İstanbul’da yaşayan Kıraç’a sağlıklı, mutlu yıllar diliyorum.

Böyle bir vedayı da hakettiğine inanmıyorum. O’nu sadece yaptığı işler ile değil, bayağı bir hotulandığı yaka mendili ile de hep hatırlayacağız..

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.