ÜNİVERSİTEDEN “E- ÖĞRENME” KONFERANSI

“E-Öğrenme” ile Atatürk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Oktay Akarsu, iletişim ve enformasyon teknolojilerindeki gelişmelerin eğitim alanında da gelişmeler ortaya çıkardığını söyledi.

17 Nisan 2012 Salı 14:03
ÜNİVERSİTEDEN “E- ÖĞRENME” KONFERANSI
Akarsu, Kültür Merkezi’nde verdiği “E-Öğrenme” konulu konferansta, e-öğrenmenin (elektronik öğrenme) tanımı, dayandığı temeller, yararları ve riskleri hakkında bilgi verdi.
Akarsu, ayrıca, bilgisayarın tarihçesinden, bilgisayarın eğitimdeki ve e-öğrenmedeki rolünden, e-öğrenme araçlarından ve başarılı bir e-öğrencinin niteliklerinden söz etti.
Akarsu, e-öğrene modelinin hızla gelişmeye devam ettiğini anımsatarak, e-öğrenme tekniklerinin ve bu alanda kullanılan teknolojilerin büyük ölçekli bir ekonomi ortaya çıkardığını ve iş imkanı sunduğunu sözlerine ekledi.

Editör

Son Güncelleme: 17.04.2012 14:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.