TYB ERZURUM ŞUBESİ VALİ ÖZTÜRK'E PLAKET VERDİ

Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) Erzurum Şubesi tarafından Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk’e Kültür-sanat ve edebiyat çalışmalarına ve derneklerine verdiği destekten dolayı teşekkür plaketi verildi.

12 Mart 2013 Salı 09:44
TYB ERZURUM ŞUBESİ VALİ ÖZTÜRK'E PLAKET VERDİ
Merkezi Ankara'da bulunan ve bu sene kuruluşunun 35.yılını kutlayan Türkiye Yazarlar Birliği'nin Erzurum Şube Yönetimi, Şube Başkanı Rıdvan Canım ve diğer yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk'ü makamında ziyaret etti.

Vali Öztürk'e Erzurum'da bulunan STK'lara olan desteği ile birlikte TYB Erzurum Şubesi'ne göstermiş olduğu yakın ilgi ve alaka için teşekkür eden Canım, çalışmalarında her zaman yanlarında olan Vali Öztürk'ün Erzurum'un sanat, edebiyat ve kültürel çalışmalarının baş destekçisi olduğu bildiklerini dile getirdi.

Ziyaret esnasında Vali Öztürk'e TYB Erzurum Şube olarak bütün üyeler adına plaket takdim eden Başkan Canım ve yönetim kurulu üyeleri M.Hanefi İspirli, Yaşar Genç, Harun Kazan ve Ekrem Karadişoğulları Vali Öztürk'e bir kez daha teşekkür ederek birlikte fotoğraf çektirdiler.

Editör

Son Güncelleme: 12.03.2013 09:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.