TÜRK İŞ 9’NCU BÖLGE TEMSİLCİLİĞİ KAPATILDI

Türk-İş Konfederasyonuna bağlı 22 yıldır Erzurum’da faaliyet yürüten 9. Bölge Temsilciliği kapatılarak il temsilciliği statüsüne getirildi.

31 Mayıs 2012 Perşembe 17:00
TÜRK İŞ 9’NCU BÖLGE TEMSİLCİLİĞİ KAPATILDI
12 yıldır temsilcilik görevini sürdüren Orhan Gözgeç, sendika şube temsilcilerinden helallik alıp, görevini bıraktı. Türk- İş Konfederasyonu ülke genelinde üye sayılarının düşmesi ve ekonomik gelirlerinin azalması nedeniyle aralarında Erzurum'un da bulunduğu Samsun, Konya ve Kayseri bölge temsilciliklerini kapattı. Erzurum Bölge Müdürü Orhan Gözgeç, bağlı sendika şube başkanlarının da hazır bulunduğu basın toplantısıyla, kapandıklarını kamuoyuna açıkladı. Gözgeç, Türk - İş'in bölge temsilciliğinin kapatıldığının ancak, demokratik mücadele ve hak arayışlarının il temsilciliği bazında devam edeceğini söyledi.
Gözgeç, konfederasyon tarafından önümüzdeki günlerde il temsilciliğine bir şube başkanını atamasının yapılacağını belirtti.
Gözgeç, yarından itibaren il protokolüne veda ziyaretlerini gerçekleştireceklerini sözlerine ekledi.

Editör

Son Güncelleme: 31.05.2012 17:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.