TÜKETİCİ HAK ARAMA DERNEĞİ'NDEN KAYMAKAM AHMET KATIRCI’YI ZİYARET

Tüketici hak ihlalleri ile mücadele eden Tüketici Hak Arama Derneği, tanışma ve bilgilendirme kapsamında kurum ve kuruluşları ziyaret etmeye devam ediyor.

26 Ağustos 2014 Salı 09:45
TÜKETİCİ HAK ARAMA DERNEĞİ'NDEN KAYMAKAM AHMET KATIRCI’YI ZİYARET
Yakutiye Kaymakamı Ahmet Katırcı tarafından kabul edilen Tüketici Hak Arama Derneği Genel Başkanı Nihat Altay ve yönetim kurulu üyeleri merkezin çalışmaları hakkında bilgi verdiler. Tüketici Hak Arama Genel Başkanı Nihat Altay; ”Merkezimize birçok şikâyet gelmektedir. Bizler bu şikâyetleri cevaplayarak, sorunlara çözüm aramaktayız. Ancak asıl önemli olanın insanımızın bilinçli olmasıdır. O yüzden en kısa zamanda bilinçli tüketici eğitimlerine Erzurum’da başlayacağız.”dedi

Ayrıca ziyarette çoğunluğu Yakutiye ilçesinde bulunan hurdacılar konusunda da çok şikâyet alındığı dile getirildi.

Yakutiye İlçe Kaymakamı Ahmet Katırcı, ”Erzurum’da 1996’dan beri ,yani 18 yıldır hurdacıların şehir merkezi dışına çıkarılması için mücadele ediliyor. Ancak şimdi sona gelindi. Hurdacılar sitesi hazır. Sadece eksik olan hurdacıların telefon ,dosya,masa,sandalye gibi araçlarını koyacakları ofisleri yoktur. Bu ofislerinde ihale ve yapımına başlandı. Vatandaş müsterih olsun, ilçemizin her sorununu kendim yerinde ve yakından takip ederek çözüme kavuşturmak için çaba harcıyoruz. O yüzden hurdacılar en kısa zamanda şehir dışına çıkacak” dedi.

Yakutiye ilçe Kaymakamı Ahmet Katırcı konuşmasının devamında ”Sivil Toplum Kuruluşlarının geçmişe göre daha çok ve aktif olarak devlete, millete faydalı bir şekilde çalıştıklarını görerek bu tür kuruluşları önemsemekteyiz. Gerek tüketiciye yardımcı olma, gerek tüketiciyi bilinçlendirip bilgi sahibi yapma konusunda bir nevi devletinde yükünü azaltıyorsunuz. Bu da sivil toplumların önemini artırmaktadır” dedi.

Tüketici Hak Arama Derneği ekibine başarılar dileyen Katırcı ziyaretten duyduğu memnuniyeti de dile getirdi.

Tüketici Hak Arama Derneği Genel Başkanı Nihat Altay, daha birçok konuda istişarelerde bulunduklarını belirterek, Yakutiye Kaymakamı Ahmet Katırcı’ya ilgisinden ve verdiği bilgilerden dolayı teşekkür etti.

Editör

Son Güncelleme: 26.08.2014 09:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.