TORTUM MÜFTÜLÜĞÜ’NDEN “YOLUMUZU AYDINLATANLAR” PROJESİ

Tortum müftülüğü başlatmış olduğu “Yolumuzu Aydınlatanlar” projesi kapsamında göreve yeni başlamış olan din görevlileri ile birlikte din hizmetlerine uzun yıllar hizmet etmiş ancak emekli olmuş olan din görevlilerini ziyarete başladı.

05 Kasım 2013 Salı 00:28
TORTUM MÜFTÜLÜĞÜ’NDEN “YOLUMUZU AYDINLATANLAR” PROJESİ
Projeyle ilgili bilgi veren Tortum Müftüsü Celal Büyük, “Uzun yıllar din hizmetine hizmet etmiş, şuan emekli olmuş olan hocalarımızı ziyaret etmek, emeklilik sonrası durumlarını görmek, kendilerinden yürütmekte olduğumuz başta irşat hizmetleri olmak üzere faydalanmak ve yeni başlayan görevlilerimizle buluşturmak amacıyla bu projeyi başlatmış bulunmaktayız. Proje kapsamında öncelikle ilçe genelinde ikamet etmekte olan emekli din görevlilerimizin tespitini yaptık. Daha sonra yapmış olduğumuz program kapsamında kendilerini göreve yeni başlayan arkadaşlarımızla ziyaret etmekte ve görüş alışverişinde bulunmaktayız. Proje ile amacımız hem emekli olan hocalarımızı ziyaret etmek gönüllerini almak hem de kendilerinden istifade etmektir. Kendileri yolumuzu aydınlatan seçkin insanlardır.” dedi.  

Editör

Son Güncelleme: 05.11.2013 00:29
Anahtar Kelimeler:
ErzurumTortumCelal Büyük
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.