TBB BAŞKANI PROF. DR. FEYZİOĞLU’NDAN EGC’YE ZİYARET

Baro Hizmet Binasının açılış törenine katılmak üzere bugün Erzurum’a gelen Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, Erzurum Gazeteciler Cemiyeti’ni (EGC) ziyaret etti.

06 Kasım 2013 Çarşamba 18:05
TBB BAŞKANI PROF. DR. FEYZİOĞLU’NDAN EGC’YE ZİYARET
EGC Başkanı Kadir Sabuncuoğlu ve basın mensupları ile bir süre sohbet eden Prof. Dr. Feyzioğlu, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Beraberinde Erzurum Baro Başkanı Faruk Terzioğlu ile birlikte EGC’yi ziyaret eden Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, Erzurum’da bulunmaktan dolayı son derece mutlu olduğunu dile getirdi.

Prof. Dr. Feyzioğlu geçtiğimiz günlerde Erzurum Valiliğinde katıldığı toplantıda Vali Yardımcısı ile Baro Başkanı Faruk Terzioğlu arasındaki diyalog ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Bir taraftan Türkiye sivilleşiyor derken, gencecik bir vali yardımcısının odaya girdiği zaman herkesin ayağa kalmasını beklemesi sivilleşmemiş bir davranıştır. Başkanımız güzel bir cevap vermiştir. Hayat boyu kendine tatlı bir ders olarak kalacaktır. Sayın başkanın zihinlerin sivilleşmemiz olan herkese Erzurum üzerinden verdiği bir derstir. Bu düşüncede olan kamu görevli sayısı hiçte az değildir. Yapması gerekeni yaptığı için başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 06.11.2013 18:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
selami 2013-11-06 23:57:22

bu ergenekoncu o topraklarda ne gezer anlamıs degilim..