TAŞERON İŞÇİLER, KÜÇÜKLER’DEN DESTEK İSTEDİ

Erzurum Taşeron İşçiler Derneği Başkanı Lokman Çolak, Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.

31 Mayıs 2012 Perşembe 11:25
TAŞERON İŞÇİLER, KÜÇÜKLER’DEN DESTEK İSTEDİ
Beraberinde Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Başkan Ahmet Küçükler’le görüşen Çolak, Erzurum’da yeni kurulan derneğin çalışmaları hakkında bilgiler aktardı, destek istedi. Başkan Küçükler de, Büyükşehir Belediyesi olarak imkanlar dahilinde her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.
Taşeron İşçiler Derneği Başkanı Lokman Çolak, kamu kurum ve kuruluşların bünyesinde istihdam edilen taşeron işçilerin sayısının Erzurum’da 7 bini bulduğunu belirterek, “Amacımız taşeron işçilerimizi temsil etmek ve onların özlük haklarıyla ilgili olarak ihtiyaç duyulan düzenlemelerin yapılmasını sağlamak” diye konuştu. Derneğin yapılanma sürecinin hız kazanması için Büyükşehir Belediyesi’nin desteğine ihtiyaç duyduklarını dile getiren Lokman Çolak, “Büyükşehir Belediye Başkanımızın çıktığımız bu yolda bizleri yalnız bırakmayacağına inanıyoruz” dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler de, örgütlenmenin önemine vurgu yaparak, Erzurum’da yeni kurulan Taşeron İşçiler Derneği’nin yöneticilerini tebrik etti. Taşeron işçilerin tüzel bir çatı altında temsil edilecek olmasının memnuniyet verici olduğunu ifade eden Başkan Küçükler, taşeron işçilere yönelik olarak hükümetin gündeminde de bir takım çalışmaların bulunduğunu anımsattı. Başkan Küçükler, Büyükşehir Belediyesi’nin imkanları dahilinde derneğe her türlü desteği vermeye hazır olduğunu da sözlerine ekledi.

Editör

Son Güncelleme: 31.05.2012 11:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.