TARAFTAR BAŞARIYI TEĞET GEÇMEDİ

Erzurum’u Sporun Başkenti Yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar için Dadaşlar Grubu TaraftarTopluluğu Stadyuma pankart asarak kendisini kutladı.

06 Mart 2012 Salı 18:59
TARAFTAR BAŞARIYI TEĞET GEÇMEDİ
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’ın spora ve gençliğe hizmeti taraftarın gözünden kaçmadı. Hafta sonunda Yeni Erzurum Stadı’nda oynanan ve Aşkale 3 Mart Beldespor’un 2-0 üstünlüğü ile biten Aşkale 3 Mart Beldespor-Bayburt Belediyespor maçında, trübünlere asılan pankartlar dikkatlerden kaçmadı. Dadaşlar Taraftar Grubu, astıkları pankartta Erzurum’un amatör takımlarında yetişen futbolcularla BAL Ligi Birinci Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Aşkale 3 Mart Beldespor’u desteklerken, Belediye Başkanı Ahmet Yaptırmış’a da kulübe verdiği destekten dolayı teşekkür ettiler. Dadaşlar Taraftar Grubu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’ı da onurlandırdı. Taraftarlar, Çintimar’ın şehre yaptığı sportif hizmetler ve gençliğe verdiği değer nedeniyle pankart açarak kendisini kutladı. DadaşlarTaraftar Grubunun Lideri Zafer Lömenler, “Fatih bey göreve geldikten sonra şehirde sporda yeni bir çığır açtı. Erzurum’u sporun başkenti yaptı. Bizde taraftarlar olarak kendisini bu başarılı çalışmalarından dolayı kutluyoruz” dedi.
Aşkale 3 Mart Beldespor Kulübü Başkanı Sinan Alkan’da Aşkale Belediye Başkanı Ahmet Yaptırmış ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’a spora verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Kulüp Başkanı Alkan, “Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’a sezon başından beri tesislerinin kapılarını bize açtığı için ve iyi bir çalışma ortamı oluşturduğundan dolayı kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 06.03.2012 19:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.