SPOR CAMİASI YASTA

Aşkale 3 Mart Beldespor kafilesinin geçirdiği ve 1 kişinin hayatını kaybettiği 23 kişinin de yaralandığı trafik kazası spor camiasını üzüntüye boğdu.

12 Mart 2012 Pazartesi 13:31
SPOR CAMİASI YASTA
Ardahan’dan maç dönüşü Erzurum’un Tortum ilçesinde meydana gelen trafik kazasında Aşkale 3 Mart Beldespor futbolcularının ve teknik heyetinin içerisinde bulunduğu otobüs şarampole uçtu. Dün akşam saatlerinde meydana gelen kazada yaralı olarak hastaneye kaldırılan teknik heyetten Gürol Çobanoğlu, hayatını kaybetti.
23 kişinin de yaralandığı kaza, spor camiasını üzüntüye boğdu.
Kazanın ardından Aşkale 3 Mart Beldespor adını kurulan sosyal paylaşım sitesinde siyah fon profil olarak kullanılarak “Yandı Yüreğimiz” yazısı yer aldı. Bir çok amatör kulüp takımları sosyal paylaşım sitesi üzerinden üzüntülerini dile getirdi.
Kazada hayatını kaybeden Gürol Çobanoğlu’nun ise Erzurum üzerine son yazısı şu şekilde yer aldı:
“Erzurum, kardeşliktir. Bize gidelimdir. Bizde yiyelimdir. Bizde kalalımdır. Ben de para var oğlum sen geldir. Beraber dayak yiyip kahkahalarla seneler boyu hatırlamaktır. Sevgidir Erzurum. Tıpkı anneni sever gibi karşılık beklemeden. Annelerin oğullarını gönderirken dikkatli ol oğlum değil de, kimseye bulaşma oğlum dediği yerdir Erzurum. İçindeki Anadolu hamurunu kaybetmeyen tek büyük yerdir. İşte bu yüzdendir ki; sizin orada dost dediklerinize, biz Erzurum’da Gardaş deriz.”
Öte yandan trafik kazasında otobüsü kulüp antrenörü Sinan Boyacı’nın sürmesi yönünde ki eleştirilere karşı kulübün Onursal Başkanı ve Aşkale Belediye Başkanı Ahmet Yaptırmış, “Sinan Boyacı sadece kulübün antrenörü değil, aynı zamanda bizim Aşkale Belediyesi şoför kadrosundaki bir personelimizdir." diyerek yanıt verdi.

Editör

Son Güncelleme: 12.03.2012 15:42
Anahtar Kelimeler:
SPOR CAMİASI YASTA
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.