SERKA “KAZIN İZİNDE” BELGESELİ HAZIRLADI

Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA) tarafından bir yıllık çalışmanın ardından hazırlanan Kazın İzinde belgeseli 15 gün boyunca İZ TV’de yayınlanacak.

13 Kasım 2012 Salı 09:25
SERKA “KAZIN İZİNDE” BELGESELİ HAZIRLADI

Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA) tarafından bir yıllık çalışmanın ardından hazırlanan Kazın İzinde belgeseli 15 gün boyunca İZ TV’de yayınlanacak. Doğu’nun bakir topraklarında binlerce yıldır sessiz sedasız sürdürülen bir geleneğin son izleri. Kazın İzinde, Kaz simgesi üzerinden Serhat’a Kafkaslara uzanan bir yolculuğun öyküsü. Mitolojisinden çobanlığına, mutfaktaki yerinden Aşık Kültürü’ne yansıyan bütün boyutlarıyla Kaz, ekranlara taşınıyor. Kazın İzinde, geleneksel alışkanlıklarla, modern çağın gereklerini uzlaştırmaya çalışan bir kültürün geçmişini ve bugününü anlatıyor. Çekimleri Kars, Ardahan, Iğdır ve Ağrı’da yapılan belgesel için dört mevsim, tam bir yıl çalışıldı. 12 Kasım 2012 tarihinden saat 23.40’ta başlayacak olan ilk gösterimin ardından belgesel 27 Kasım’a kadar yayınlanmaya devam edecek.

Editör

Son Güncelleme: 13.11.2012 09:27
Anahtar Kelimeler:
SERKA
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
serhat şahin 2012-11-13 12:18:05

serka kendi mi çekmiş ki hazırlamış yazdınız