SEN GÖNÜLLERİMİZİN BAŞKANISIN

Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) Yönetim Kurulu Başkanlığı devir teslim töreni hem duygusal hem espritüel anlara sahne oldu. Bir yıldır başkanlığı yürüten Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk, görevi Bayburt Valisi Hasan İpek’e devretti. Törende “Beş dakika oturup koltuktan kalkacağım” diyen Vali Öztürk’e Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Başkanı Lütfü Yücelik “Sen gönüllerimizin başkanısın” diyerek esprili bir yanıt verdi.

05 Aralık 2012 Çarşamba 09:06
SEN GÖNÜLLERİMİZİN BAŞKANISIN

Cengiz DURULAR'ın haberi

KUDAKA Yönetim Kurulu Başkanlığı’nda İpek dönemi başladı. Bir yıl başkanlık görevini başarıyla yürüten Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk, koltuğu Bayburt Valisi Hasan İpek’e devretti. Devir-teslim töreni hem duygusal hem de esprili anlara sahne oldu. Vali İpek’ten önce toplantı odasına gelen Vali Öztürk, “Beş dakika oturup koltuktan kalkacağım” dedi. Öztürk’ün esprili yaklaşımına espriyle karşılık veren ETSO Başkanı Yücelik, “Sen gönüllerimizin başkanısın” ifadesini kullandı. Yücelik’e teşekkür eden Öztürk, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, görev yaptığı süre içerisinde Bayburt, Erzincan ve Erzurum’un gelişmesine yönelik önemli projelerin takipçisi olduklarını belirtti. Vali Öztürk, daha sonra başkanlık koltuğunu Bayburt Valisi İpek’e bıraktı.

 

“Öztürk, devlet vakarına yakışır bir yönetim sergiledi”

KUDAKA’nın çiçeği burnunda yeni başkanı Bayburt Valisi Hasan İpek de, Öztürk’ün bir yıl boyunca önemli projeleri hayata geçirdiğini ifade etti. İpek, “KUDAKA bildiğiniz gibi Bayburt, Erzurum ve Erzincan’da birlikte kalkınmayı sağlayan ortak bir yapıdır. Yerelden kalkınmayı esas alan Hükümetimiz böyle bir yapıyı oluşturdu. Bayburt Valisi olarak Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini ben devralıyorum. Sayın Öztürk çok ciddi ve güzel bir yönetim sergiledi. Bizler kendisiyle çalışmaktan çok mutlu olduk. Kendisi devlet vakarı ve ciddiyetine yakışır bir yönetim sergiledi. Kendisini tebrik ediyor ve kutluyorum. Başkanlık sembolik bir şeydir. Önemli olan bölgeyi hep birlikte el ele kalkındırabilmektir. Hep birlikte çalışacağız. Çok ciddi bir bütçeyle önümüzdeki yıl turizmin gelişmesi için önemli kaynakları hayata geçireceğiz” diye konuştu. Konuşmaların ardından Vali İpek, Vali Öztürk’e günün anısına plaket takdim etti. Toplantı sunumlarla devam etti.

Editör

Son Güncelleme: 05.12.2012 09:12
Anahtar Kelimeler:
Vali Sebahattin Öztürk
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.