SAVCI BAYRAK’A VEDA YEMEĞİ

Adalet Bakanlığı’nın atama kararnamesi ile Adana’ya atanan Erzurum Cumhuriyet Savcısı Sedat Bayrak’a hizmet anısına veda yemeği düzenlendi.

06 Şubat 2014 Perşembe 15:08
SAVCI BAYRAK’A VEDA YEMEĞİ
Erzurum Barosunda düzenlenen veda yemeğine Adalet Komisyonu Başkanı Erol Ofluoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Apaçık, Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Mehmet Metin Kahraman, TMK 10. Madde ile Yetkili Cumhuriyet Başsavcı Vekili Yaşar Sadık Taşkın, 4. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Mustafa Kâhya, 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ahmet Korkmaz, hâkim, savcı, yazı işleri müdürleri ve kâtipler katıldı.
Veda yemeğinde bir konuşma yapan Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Apaçık, "Büyük bir özverili çalışma disiplini ile görevlerini Erzurum’da tamamlayan meslektaşımızın mesai saatinde değil, mesainin dışında da sürekli aramızda düzenlediğimiz yapılan sosyal etkinliklerle burada adeta bir aile gibi olduk. Sayın Bayrak ile Osmaniye’de birlikte çalıştıktan sonra, kader bizi Erzurum’da da birlikte çalışmayı nasip etti. Özverili ve mesleğini severek çalışmanın neticesinde görevini layiki ile yapmış olmanın huzurunu yaşamalarını diliyorum. Bu veda yemeği yeni bir umut kapısını aralıyor. Bu nedenle gözlerinizde yeni umut ışıklarının var olması diliyoruz. Bir gün başka bir yerde mutlak buluşacağız. Yeni görev yerinde hayatlarında başarılarının devamını diliyorum. Yolunuz açık olsun.” dedi.
Cumhuriyet Savcısı Sedat Bayrak ise yaptığı konuşmada Erzurum’u unutmayacağını ifade ederek “Erzurum Adliyemizin çalışan fedakâr mesai, çalışma arkadaşlarım, öncelikle kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşadığımız, benim can yoldaşım Hâkim Alaattin Çambel’i buradan rahmetle ve saygı ile anıyorum. Öncelikle Erzurum’da Milli Mücadeleye önderlik etmiş Atatürk’ün şehrinde görev yapmak benim için, onur ve gururdu. O gururu hep birlikte yaşıyoruz. Aramızda bulunan “Beleş Memet’ lakapıyla sevgi dolu Uğur Laçin’e teşekkür ediyorum.
Erzurum Adliyesinde ’da çalışırken, hiçbir sıkıntım olmadı. Ben her zaman olduğu gibi sizleri yürekten, candan seviyorum. Erzurum’u unutmamak adına bana çok yakın sevgi ve ilginizi esirgemediniz. Erzurumlulara ve mesai arkadaşlarıma, katip arkadaşlarıma teşekkür ediyor, benim tek düşüncem vicdanım ve hukuk olacaktır” dedi.
Erzurum protokolünün sevilen simalarından 'Down sendromu' rahatsızlığı bulunan 'Beleş Mehmet' lakaplı Uğur Laçin’de veda yemeğine katılarak Cumhuriyet Savcısı Sedat Bayrak’a gül verdi. Cumhuriyet Savcısı Bayrak, ”Uğur’un sevecen ve hoş görülü sempatikliğini ömrümün sonuna kadar unutmayacağım. Yaşamında sağlıklar diliyorum.” dedi. 

Editör

Son Güncelleme: 06.02.2014 15:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.