ŞAHİN, GÖREV BAŞI YAPTI

Bayburt Polis Meslek Yüksek Okulu (PMYO) Müdürlüğü’nden Erzurum PMYO Müdürü olarak atanan 1. Sınıf Emniyet Müdürü Abdullah Şahin, bugün düzenlenen karşılama töreni ardından görev başı yaptı.

02 Kasım 2012 Cuma 13:52
ŞAHİN, GÖREV BAŞI YAPTI
Erzurum Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Numan Yıldırım’ın Emniyet Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı'na atamasının yapılmasının ardından Bayburt Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü 1. Sınıf Emniyet Müdürü Abdullah Şahin, Erzurum’a atandı. Şahin için bugün Erzurum PMYO bahçesinde karşılama töreni düzenlendi. Törende müdür yardımcıları, şube müdürleri, amirler ve PMYO öğrencileri hazır bulundu.
Öğrencileri ve karşılama mangasını selamlayan Şahin, makamına geçerek görev başı yaptı.
Erzurum’da ilk olarak İHA’ya açıklama yapan Şahin, “Bayburt’ta görev yapmam nedeniyle sınır komşumuz olan Erzurum’u da yakından biliyorum. Elimizden geldiği kadarıyla burada da güzel işler yapmaya kadromuzla birlikte çalışacağız.” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 02.11.2012 14:12
Anahtar Kelimeler:
ŞAHİNGÖREV BAŞI YAPTI
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.