Sağlık Müdürü’nden şok eden paylaşım!

Erzurum İl Sağlık Müdürü Dr. Gürsel Bedir’in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım, herkesi şok etti.

admin
admin
14 Ağustos 2020 Cuma 06:56
Sağlık Müdürü’nden şok eden paylaşım!

Bedir, Erzurum’da filyasyon çalışmaları kapsamında evine kadar gidilen bir hastanın, sağlık çalışanına karşı sergilediği çirkin tavrı; “Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezimizde çalışan bir kardeşimiz. Filyasyon çalışmaları kapsamında evde takip için gittiği bir evde numune alıyor. Sonuç, çok yazık! Bunu haketmedi…” şeklindeki ifadelerle eleştirdi.

İl Sağlık Müdürü Dr. Gürsel Bedir’in yaptığı paylaşımın ardından sağlık çalışanına karşı sergilenen çirkin tavır büyük tepki topladı. Sosyal medya kullanıcıları, sağlık çalışanını “cehenneme kadar gidin!” diyerek evinden gönderen hastaya ateş püskürürken, sağlık çalışanlarına ise destek ve teşekkür mesajları yağdırdı.

BİR ACİL HEKİMİNİN MESAJI

Öte yandan Erzurum Şehir Hastanesi Covid Acil’de görev yapan bir hekimin mesajı ise, yürekleri burktu.

İşte o mesaj: “Şehir Hastanesi covid acilinde görev yapmaktayım. Yemin ederim her nöbet çıkışı eve gelip ağlıyorum. Dayanamıyoruz.. 1600 numune alıyoruz günde. Hastaların her türlü şiddetine maruz kalıyoruz.. Videomuzu çekiyorlar. Nefes alamıyoruz. Yardım edin!” Kaynak: Nokta25

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.