PALANDÖKEN’DEN CAMİ BAHÇELERİNE DÜZENLEME

Palandöken Belediyesi, İlçe genelindeki 40 Camii’nin iç temizliğinden sonra şimdi de çevre düzenlemesi ve yenileme çalışmalarını cami bahçelerine de taşıdı.

admin
admin
07 Kasım 2016 Pazartesi 13:49
PALANDÖKEN’DEN CAMİ BAHÇELERİNE DÜZENLEME
Yıldızkent- Yıldız Camisi’nin Taziye evi yapılırken bahçesinde sil baştan yenilendi. Palandöken Belediyesi parklar ve okul bahçelerinde yaptığı çevre düzenlemesi ve yenileme çalışmalarını cami bahçelerinde de yürütmeye devam ediyor. Yıldız Camisi’ne yaptığı taziye evinden den sonra bahçesinde de çevre düzenlemesi çalışmalarını sil baştan yapması Mahalle sakinleri tarafından takdirle karışılandı.
BÜYÜK YATIRIMLARLA BİRLİKTE GENİŞ HİZMET YELPAZESİNDE TER DÖKÜYORUZ
Gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgiler veren Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, “Belediye olarak sadece rutin işler yapmıyor büyük projelerin yanın da, istek ve talepler doğrultusun da çözümler üretiyoruz. İlçemiz de ihtiyaç duyulan cami bahçelerimizle birlikte, eğitim yuvalarımız okullarımız ve parklarımızda da çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sadece Palandökenin büyük sorunlarıyla değil, küçük yatırım ve onarımlara ihtiyaç duyan bölgelerimize de çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Geniş bir hizmet yelpazesinde yatırımlarımızı gerçekleştiriyoruz ve alın teri döküyoruz” dedi.

MAHALLE SAKİNLERİ ÇALIŞMALARI TAKDİR ETTİ
Yıldızkent’te yapılan çalışmalarından dolayı Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlara teşekkür eden Mahalle sakinleri,” İlçemize sayısız eser kazandıran başkanımız ve ekibine sonsuz teşekkür ediyoruz. Mahalle sakinleri olarak okul bahçelerimizi ve cami bahçelerimiz de yaptığı çevre düzenlemelerini yanı sıra camimizin alt tarafında yaptığı taziye evi ve temizliğini de yine belediyemiz gerçekleştiriyor. Bölgemiz de yapmayı planladığı Kültür Merkezi için de ayrıca teşekkür ederiz” diye konuştu. 

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.