PALANDÖKEN BELEDİYESİ, KÖY SOKAKLARINDA KİLİT TAŞI ÇALIŞMASI YAPIYOR

Palandöken Belediyesi, köy tüzel kişiliği kaldırılarak ilçeye bağlanan köy mahallelerinin adeta çehresini değiştiriyor.

26 Ağustos 2014 Salı 09:50
PALANDÖKEN BELEDİYESİ, KÖY SOKAKLARINDA KİLİT TAŞI ÇALIŞMASI YAPIYOR
Daha öncede yeni mahallelerde bazı harabe evlerin temizlenmesi, arazi yollarının açılması, yolların dolgu, tesviye, asfalt, tuvalet, cami minaresi, çocuk oyun alanlarını yapılmasını ardından Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutların talimatlarıyla köy mahallelerin de kilit taşı çalışması başlatılması köy sakinleri tarafından sevinçle karşılandı. 

İNSANIMIZ EN GÜZELİNİ HAK EDİYOR

Palandöken Belediyesi, 2014 yılı Haziran ayın da yaptığı ilk etap 50 bin metrekare kilittaşı ihalesiyle köy mahallelerini adeta sil baştan yapacaklarını söyleyen ve çalışmaları bizzat yerinde inceleyen Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, “’İnsanı Yaşatki Devlet Yaşasın’ sözüyle 6 yıldır çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Daha önce gücümüz yetiğince köy mahallelerimiz de çalışma yaptık. Merkez Mahallelerimiz de ne varsa zaman içeresin de Köy Mahallelerimiz dede olacağını sözünü vermiştik bugün bu sözümüzün ilk başlangıcını yapıyoruz. Tüm köy mahallelerimiz de kilittaş çalışması yapacağız tabii bu zaman alacak ama yine de yapmanın gayreti içerisinde olacağız. İlk etapta yaptığımız ihaleyle 50 bin metrekare kilittaş çalışması yapacağız yani 2014 yıl için en az 6 veya 7 köy mahallemizin yollarını ve sokaklarını kilittaş ile döşemiş olacağız. Şuan da Toparlak, Çeperli köy mahallemizi bitirdik. Güllü ve Sığırlı köy mahallelerimiz de yol ve sokak tevsiye çalışmaları için ekiplerimiz çalışıyor. İlçemize daha önce bağlanan 19 köyümüz vardı. Bu köy mahallerimize bir çok çalışma yaptık ve 2014 yıl içerisin de ise 3 köy daha bağlanarak toplam 21 köy mahallemiz oldu yaptığımız planlamaya göre dönem sonun da tüm köy mahallelerimizin yollarını ve sokaklarını tamamen kilittaş ile döşemiş olacağız. Çünkü insanımz en güzelini hak ediyor bizler de en güzelini yapmak için gayret ediyoruz” diye konuştu.

PALANDÖKEN BELEDİYESİN’DEN DÖRT DÖRTLÜK HİZMET ALIYORUZ

Köylerinde yapılan kilittaşı çalışması ile ilgili konuşan mahalle sakinleri,”Palandöken Belediyemiz köyümüzde yapılmadık yol bırakmadı. Güzel çalışmalar yapıldı. Her taraf çok güzel oldu. Köyümüz sanki şehir merkezinde bulunan bir mahalle gibi oldu. Palandöken Belediyemiz daha öncede Toparlak Baba türbesini yaptırdı ve çevre düzenlemesini yaptı, Çocuk oyun alanı gibi bir çok hizmetini gördük. Anlayacağınız gibi belediyemiz den memnunuz ve dört dörtlük hizmet alıyoruz. Yapılan tüm bu çalışmalardan dolayı Palandöken Belediye Başkanımız Orhan Bulutlara ve ekibine çok teşekkür ediyoruz. Başkanımız bizleri hiç yalnız bırakmıyor fırsat buldukça köyümüz de bizlerle birlikte bir araya gelerek sürekli istişare ediyor. Sorunlarımızın çözümünü birlikte yapıyoruz. Buda bizler için ayrı bir mutluluk verici. Çünkü bizlere değer verdiğini gösteriyor” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 26.08.2014 09:51
Anahtar Kelimeler:
ErzurumPALANDÖKEN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.