PALANDÖKEN BELEDİYESİ 50 BİN TON ASFALT DÖKECEK

Palandöken Belediyesi ilçe genelinde altyapı asfalt çalışmalarına devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ve özel sektör ekipleri çalışmalar kapsamında Yıldızkent- Hüseyin Avni Ulaş Mahallesinin cadde ve sokaklarına sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdi. Çalışmaları yerinde inceleyen Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, sezonu en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştıklarını ifade etti.

01 Ağustos 2011 Pazartesi 13:41
PALANDÖKEN BELEDİYESİ 50 BİN TON ASFALT DÖKECEK
Her mahallede ihtiyaca uygun çalışma yapıldığını belirten Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar,“İlçemizin her bölgesinde ayrı bir çalışma yapıyoruz. Altyapı, parke ve bordür çalışmalarının ardından asfalt serimi gerçekleştiriliyor. Mahallelerimizi yeni bir görünüme kavuşturuyor ve hemşehrilerimize hizmetin en iyisini vermeye gayret ediyoruz. Belediyemiz artık hizmet satın alan bir belediye oldu 2010 yılında ilçemize ihale yoluyla özel sektör eliyle 35 bin ton standartlara uygun sıcak asfalt serimi gerçekleşti. Belediyemizin kendi imkânlarıyla birlikte toplam 65 bin ton asfalt dökümü yaptık. 2011 Yaz sezonu da halkamıza verdiğimiz sözü yerine getiriyoruz ve özel sektör eliyle standartlara uygun 50 bin ton asfalt serim işlemine Yıldızkent- Hüseyin Avni Ulaş Mahallemizden start verdik. Bu Mahallemizin ardından hızlı bir şekilde Osman Gazi, Mehmet Akif Ersoy ve diğer sorumluluk alanlarımız da olan Mahallelerimizin cadde ve sokaklarına standartlara uygun asfalt serimi işlemi yapılacak. İlçemizin bazı noktaların da başka kurumlar tarafından alt yapı çalışmaları devam ettiği için ve yine bazı mahallelerimiz deki kooperatif inşaatlarının devam ettiğinden dolayı bazı cadde ve sokaklarımızda istenilen çalışma yapılamamaktadır. Ama yinede belediye olarak her mahallenin ihtiyaç planına göre hizmetlere yön veriyoruz. Planlı ve programlı çalışıyoruz. Sezon sonunda inşallah planladığımız çalışmaları tamamlayacağız. İlçemize ve ilçe halkına hayırlı uğurlu olsun” dedi.

HALK ÇALIŞMALARINDAN MEMNUN
Yıldızkent – Hüseyin Avni Ulaş Mahallesin de yapılan çalışmaları halk ile denetleyen ve yerinde takip eden Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutların yapmış olduğu bu çalışmaları dan son derece memnun olduklarını dile getiren mahalle sakinleri, Bulutlara ve ekibine teşekkür ettiler.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.