OSB BAŞKANI YEREL ÜRÜN ÇAĞRISI YAPTI, AMA…

Erzurum Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Başkanlığına kısa bir süre önce seçilen Zafer Ergüney, basınla tanışma toplantısında çelişkili açıklamalarda bulundu. OSB içerisi açık havada bahçede düzenlenen toplantıya Ergüney’in yanı sıra yönetim kurulu ve gazeteciler katıldı.

05 Mayıs 2013 Pazar 20:40
OSB BAŞKANI YEREL ÜRÜN ÇAĞRISI YAPTI, AMA…
Zafer Ergüney, yönetim olarak yapmak istedikleri hizmetleri anlattı. Kısa bir süre önce yapılan genel kurulla OSB Başkanlık görevine getirildiğini hatırlatan Ergüney, haksızlık ve hukuksuzluklara kesinlikle müsaade etmeyeceklerini vurguladı.
Şeffaf bir yönetim sergileyeceklerinin altını çizen Ergüney, “İki şeye söz verdik. Biri şeffaf bir yönetim. Bunun sözünü vererek başladık. Kamuoyuyla yaptıklarımızı paylaşacağız. İkinci sözümüz de kesinlikle OSB ile yapılacak ihalelere yönetim kurulu ve denetim kurulumuzdan bir kişi veya birinci dereceden akrabası girmeyecek. Bunun da sözünü veriyoruz.” dedi.

BU NE PERHİZ, BU NE LAHANA…
Basınla tanışma toplantısında yerel ürünlere sahip çıkılması yönünde çağrı yapan Zafer Ergüney’in basın toplantısında masalardaki suların bile Erzurum markası olmaması dikkat çekti. Erzurum’da üç su firması bulunmasına rağmen, ulusal bir markanın sularının masalarda yer alması, çelişkili olarak değerlendirildi. Söz konusu hata, Ergüney’in yaptığı açıklamalarda ne kadar samimi(!) olduğunu da ortaya koydu. Alımlarda yerel ürünlerin tercih edilmesini isteyen Ergüney’in işe OSB Bölge Müdürlüğü’nden başlaması gerektiğini hatırlatıyoruz.


ETSO SEÇİMLERİNDE ERZURUM’UN TARAFINDAYIZ
1’inci OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ergüney, Basınla tanışma etkinliğinde, önceliklerinin Erzurum olduğunu, hiçbir meslek teşekkülü seçiminde taraf durumunda bulunmadıklarını kaydederek, “Biz yalnızca ve yalnızca Erzurum’un menfaatlerinin tarafı oluruz” dedi.
OSB’nin Erzurum’un müteşebbis ruhunu temsil ettiğini kaydeden Erfüney, gerek OSB’deki yatırımcıların ve gerekse yatırımcıları temsil eden kendilerinin bu girişimci sinerjiyi yok edecek, ya da başka kanallara aktaracak hiçbir teşebbüsün yayında olmayacağını söyledi.

4 Mayıs’ta yapılacak ETSO seçimleriyle ilgili Ergüney, “Bizim ETSO seçimlerinde taraf olma gibi bir durumumuz yok. Biz bütünlükten yanayız. Bizim için kurumlar önemlidir. Yönetim Kurulumuzda her iki tarafı da destekleyen arkadaşlarımız var. Biz yalnızca Erzurum için taraf oluruz. Ama seçimlerin tarafı olmayız” ifadelerini kullandı.

Editör

Son Güncelleme: 05.05.2013 21:00
Anahtar Kelimeler:
ErzurumOSBZafer Ergüney
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.