MODERN HAYVAN PAZARI ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Erzurum Ticaret Borsası ile Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından düşünülen Modern Hayvan Pazarı çalışmaları için bir adım daha atıldı.

30 Haziran 2011 Perşembe 09:56
MODERN HAYVAN PAZARI ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
Geçtiğimiz günlerde Erzurum Ticaret Borsası’na ziyarette bulunan, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler , Erzurum Ticaret Borsası Başkanı Hakkı Hınıslıoğlu ile birlikte Modern Hayvan pazarı yapımı için görüş alışverişinde bulunmuş ve somut adımlar atmıştılar. Bugün ise Erzurum Ticaret Borsası Meclis Toplantısına katılan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu, gelinen noktada ,Modern Hayvan Pazarı yapımı için Büyükşehir olarak her türlü desteği sunmaya hazır olduklarını, Erzurum’un en büyük ihtiyaçlarından biri olarak gözüken ve Erzurum Ticaret Borsası’nın da projeleri arasında bulunan Modern Hayvan pazarı için ortak bir çalışma yapmanın kendilerini de mutlu edeceğini ve kendilerinin de Belediye olarak bu türlü çalışmalara daima destek olmayı amaçlayarak hizmetlerini devam ettirdiklerini belirtti.
Erzurum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı Hınıslıoğlu ise Ticaret Borsası’na bağlı olarak hizmet veren, Hayvan Pazarının daha modern bir hale getirilerek, hayvancılıkla uğraşan her kesimin ihtiyaçlarına cevap verebilecek bir konumda hizmet vermesinin amaçlandığını belirterek, ”Ticaret Borsası olarak amacımız Hayvancılık işi ile iştigal eden, hem hayvan tacirlerimizin, hem de hayvan pazarı esnafının Modern bir Hayvan Pazarına kavuşması noktasında çaba gösterdiğimiz bilinmektedir. Bu çalışmalar ışığında devam eden görüşmelerimizde Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Küçükler ile bu konu hakkında detaylı görüşmeler yaptık. Yapılan değerlendirmelerin sonucunda ortak bir payda olarak gördüğümüz tarım ve hayvancılık üzerine teşekkül etmiş olan Tarım il Müdürlüğü, Kasaplar Odası, Besiciler Odası, Celepçiler Odası, Hancılar Odası ve bunun gibi hayvancılıkla uğraşan tüm dernek ve kurumlarla birlikte geniş katılımlı bir toplantı yapılarak ve protokol imzalanarak , bu çalışmanın bir adım daha ileriye götürülmesini ve Modern Hayvan Pazarı çalışmalarının hızlandırılmasını amaçlamaktayız “şeklinde konuştu.
Öte yandan, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu’nun, ziyaretinde Meclis Başkanı Selman Çizmelioğlu, Yönetim Kurulu üyeleri ile Meclis üyeleri ve Celebçiler Odası Başkanı Zabit Ürüşan da hazır bulundular.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.