MNG’nin sıra dışı müdürü!

admin
admin
07 Kasım 2017 Salı 07:39
MNG’nin sıra dışı müdürü!

Vedat REFAYELİ

Aydoğan Süer. Erzurum’da açılan MNG Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü. Aynı zamanda doktor. Tam bir AVM uzmanı. Dili varsa dilceği de olan biri! AVM işinin kitabını yazmış! Alışveriş Merkezleri ve ayrıca Alışverişin Geleceği adlı iki kitaba imza atmış biri! Sayesinde bir ara inşaatı yılan hikayesine dönen Erzurum MNG AVM’nin çok kısa zaman içerisinde tamamlanmasını başaran, son derece cevval bir adam.

Yıllar sonra yeniden döndüğü MNG’de Erzurum AVM’nin bir an önce açılması için özel olarak buraya gönderilmiş ve o da geceli-gündüzlü çalışarak kendisine bu görevi veren holding yönetiminin yüzünü kara çıkartmamış. 160 bin metrekarelik bir AVM’nin yöneticisi olmasına rağmen 20 metrekarelik bir mütevazi oda ile yetinecek kadar da egosuz biri! Denildiği gibi çıktı, ilk tanıştığımda etrafına pozitif elektrik veren, yüzü hep gülen ve de sürekli çözüm odaklı çalışan bir kişilik. Bir süre daha Erzurum’da kalacağı anlaşılan Dr.Aydoğan Süer, en çok da ilginç bakış açısıyla dikkatimi çekti.

Mesela kendisine ‘’Siz bütün bu uğraşı patron için mi yapıyorsunuz?’’ denildiğinde ’Ne münasebet! Patron için değil, kendim için çalışıyorum’ cevabını vermiş! Sonra da eklemiş: Eğer ben kendim için çalışmazsam bırak patronu, kimseye bir faydam olmaz. Kendim için çalışacağım ki patrona da faydalı olayım! Çok ilginç adam, çok! Tanımaktan mutluluk duyduğum bir adam oldu Aydoğan bey. Herkesin illa ki tanışmasını isterim!

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumMngAydoğan Süer
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.