MİLLETVEKİLİ AKSAK'TAN REGAİP KANDİLİ MESAJI

AK Parti Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak, mübarek üç ayların başlangıcı ve Regaip Kandili nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

01 Mayıs 2014 Perşembe 13:53
MİLLETVEKİLİ AKSAK'TAN REGAİP KANDİLİ MESAJI
AK Parti Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak, mesajında, mübarek üç ayların bir fırsat olarak değerlendirilmesi gerektiğine vurgu yaparak, "Böylesine mübarek bir zaman dilimine bizi eriştiren Rabbimize sonsuz şükürler olsun. Bahar mevsimi ile gelen üç ayların kendimize gelme ve yenilenme mevsimi olması için, kırgınlıkları, menfaat hesaplarını bir tarafa bırakıp kardeşliğimizi hatırlama ve birlik olma zamanı olarak değerlendirmeliyiz. "

Milletvekili Muhyettin Aksak, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Regaib, üç aylar olarak bilinen ve manevi coşkunun daha yoğun yaşandığı müstesna zaman dilimlerinin başladığını haber veren mübarek bir gecedir. Bu gece bizlere, Kur’an ve oruç ayı Ramazan-ı şerifin müjdesini getirir. Günahlardan arınmak için sunulan imkân ve fırsatları; Rabbimizin sonsuz rahmet ve mağfiretini bizlere hatırlatan bu gecenin İslam alemine, ülkemize ve milletimize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.

Peygamber Efendimizin, 'Allah'ım, Recep ve Şaban ayını bizim için mübarek kıl ve bize Ramazan ayına hayırla kavuşmayı nasip eyle." duasıyla sözlerimi tamamlıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle İslam Aleminin ve halkımızın mübarek Regaip Kandilini ve Üç Aylarını tebrik ediyor, bu gecede yapacağımız ibadet, dua ve yakarışların kabul olmasını Cenab-ı Hak'tan niyaz ediyorum.”

Editör

Son Güncelleme: 01.05.2014 13:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.