LOKMACI’DAN “CUMHURBAŞKANI’NIN ERZURUM’A DAVET EDİLMESİ” TEKLİFİNE TAM DESTEK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Erzurum'a davet edilmesi teklifinin çok yerinde bir teklif olduğunu belirten Palandöken Gelişim Derneği Başkanı Lokman Lokmacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı 139'uncu Aziziye Zaferi yıldönümü etkinliklerine katılması için çalışmaların yapılması anlamında çağrıda bulundu.

admin
admin
05 Ekim 2016 Çarşamba 22:38
LOKMACI’DAN “CUMHURBAŞKANI’NIN ERZURUM’A DAVET EDİLMESİ” TEKLİFİNE TAM DESTEK
Lokmacı, 15 Temmuz hain darbe girişiminden sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı 9 Kasım’da dirilişin simgesi olan Aziziye Tabyasında görmek istediklerini ifade etti.
Erzurum’un bir önceki Valisi Ahmet Altıparmak tarafından üç yıl önce başlatılan 9 Kasım’da sabah ezanıyla beraber Aziziye Tabyasına yürüyüş etkinliklerinin çok anlamlı olduğunu belirten Lokmacı, Türkiye’nin bu yıl çok büyük badireler atlattığını ve bunun için dirilişin simgesi olan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Erzurum’un Rus İşgalinden kurtuluşunu temsil eden “Aziziye Dirilişine” katılmasının çok anlamlı olacağını kaydetti. Aziziye Zaferi’nin Çanakkale Zaferi gibi tüm Türkiye’de kutlanması gerektiğini belirten Lokmacı, bunun için Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu yılki kutlamalara katılmasının çok önemli olduğunu vurguladı. Erzurum’daki tüm kurum ve kuruluşların bu konu için çalışmalar yapması ve elini taşın altına koyması gerektiğini ifade eden Lokmacı, “Tarihi Aziziye Zaferi’nin yıldönümüne çok kısa süre kaldı. Son yıllarda özellikle eski Valimiz Sayın Ahmet Altıparmak’la beraber Aziziye Zaferini her 9 Kasım tarihinde yaşayarak bir daha hissettik. Şuan mevcut Valimiz Sayın Seyfettin Azizoğlu’nun da bu tarihi ana tanıklık etkinliklerini en iyi şekilde devam ettireceğine eminim. Bunun için son günlerde Erzurum kamuoyunda konuşulan “Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu yürüyüşe katılması” teklifinin çok yerinde olduğunu ve Sayın Valimizin de bu konuda girişimlerde bulunacağını umuyorum.” şeklinde konuştu.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumLokman Lokmacı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.