KULÜPLER ARASI BARLAR GRUP YARIŞMASI GERÇEKLEŞTİ

Erzurum Kazım Karabekir Spor salonunda Türkiye Halk Oyunları Federasyonu 2013 kulüpler arası barlar yarışması gerçekleşti.

15 Nisan 2013 Pazartesi 09:08
KULÜPLER ARASI BARLAR GRUP YARIŞMASI GERÇEKLEŞTİ
Yarışma geleneksel düzenlemesiz ve geleneksel düzenlemeli dal olarak iki katagoriden oluşuyor. Her iki dalda kendi içerisinde minikler, yıldızlar, gençler ve büyükler olmak üzere dört gruptan oluşmakta.

Geleneksel Düzenlemesiz dalda Miniklerde Palandöken Halk Eğitim Merkezi S.K, Bayburt Gençlik Merkezi S.K, Susuz Cilavuz Kalkınma Derneği S.K, Üzümlü Spor Kulübü ve Pendik Belediyesi S.K, Yıldızlarda Karakoyunlu Belediyesi S.K, Kars Belediyesi S.K, İ.M.K.B Ortaokulu S.K, EBFAD S.K, Geçlerde EBFAD S.K, Kars Belediyesi S.K, Ardahan G.S.K, Altınşehir S.K, Büyüklerde ise Şemsi Türkmen S.K, Bayburt G.S.K, Genç Kafkars S.K, Sanatsal G.S.K, Palandöken Halk Eğitim Merkezi S.K yarıştı.

Geleneksel Düzenlemeli dalda ise Miniklerde, Polis Gücü S.K, Tuzluca Atatürk İlköğretim Okulu, Gölcük Belediyesi S.K, Yıldızlarda, Karakoyunlu G.S.K, Polis Gücü G.S.K, Gençlerde, Polis Gücü G.S.K, Rekabet Kurulu Fen Lisesi S.K, Kültür Sanat G.S.K, Büyüklerde ise Karakoyunlu G.S.K, Gümüşhane G.S.K, Kars G.S.K olmak üzere yarışmaya 10 ilden toplam 30 ekip katıldı.

Editör

Son Güncelleme: 15.04.2013 09:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.