KÜÇÜKLER'E AFİŞLİ TEŞEKKÜR

Erzurum’un Aziziye ilçesine bağlı Dadaşkent’teki Çamlıca Konakları’nın sakinleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler’e afişle teşekkür etti.

26 Haziran 2012 Salı 18:10
KÜÇÜKLER'E AFİŞLİ TEŞEKKÜR
Çamlıca Konakları’nda bir süredir devam eden asfaltlama çalışmalarının tamamlanmasının ardından Prof. Dr. İhsan Doğramacı Bulvarı’na teşekkür afişi astıran konak sakinleri, bu bölgede yürütülen çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler’e teşekkür ettiler.
Çamlıca Konakları’nın sakinlerinden Erzurum Ticaret Borsası Başkanı Hakkı Hınıslıoğlu da, Büyükşehir Belediyesi’nin Erzurum’da devrim niteliğinde çalışmalara imza attığını belirterek, şehrin marka kent olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini dile getirdi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler’in, Erzurum’un yaşadığı gelişim ve değişim sürecine çok büyük katkılar sunduğunu vurgulayan Hınıslıoğlu, özellikle tarihi eserlerinin etrafının açılması ve kentsel dönüşüm faaliyetlerinin atılmış çok önemli adımlar arasında bulunduğunu ifade etti. Büyükşehir Belediyesi’nin, sorumluluk alanlarına yönelik olarak yürüttüğü her çalışmanın takdir topladığının altını çizen Hınıslıoğlu, Çamlıca Konakları’nın da, Büyükşehir Belediyesi sayesinde önemli bir eksiklikten kurtulduğunu kaydetti.
Erzurum Ticaret Borsası Başkanı Hınıslıoğlu, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Avukat Sayın Ahmet Küçükler’e, Erzurum’a verdiği hizmetler ve yaptığı yatırımlardan dolayı şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 26.06.2012 18:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.