KÜÇÜKLER, ESNAF ZİYARETLERİRNİ SÜRDÜRÜYOR

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler’in esnaf ziyaretleri hız kesmeden devam ediyor. Gülahmet ve Mahallebaşı semtlerini ziyaret ederek, esnafla bir araya gelen Başkan Küçükler, vatandaşlarla belediye hizmetleri üzerine sohbet etti.

26 Temmuz 2011 Salı 10:13
KÜÇÜKLER, ESNAF ZİYARETLERİRNİ SÜRDÜRÜYOR
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler’in esnaf ziyaretlerinin bugünkü durağı Gülahmet ve Mahallebaşı semtleri oldu. Günün öğleden sonraki bölümünü esnaf sohbetlerine ayıran Başkan Küçükler, hem belediye hizmetlerini anlattı, hem de vatandaşın talep ve beklentilerine kulak verdi. Belediye hizmetlerine duyulan ihtiyacın, insan yaşamının her anında kendisini hissettirdiğini kaydeden Başkan Küçükler, Erzurum’da hizmet üretmenin ise, bir yönetici için mutlulukların en büyüğü olduğunu ifade etti.
Gülahmet ve Mahallebaşı semtlerinde ziyaret ettiği esnafın, belediye hizmetleriyle ilgili olarak görüş ve düşüncelerini öğrenen Başkan Küçükler, vatandaşın talep ve beklentilerine kulak vermeyi de ihmal etmedi.
“Halkımıza, layık olduğu en kaliteli hizmeti ulaştırmak, boynumuzun borcudur” diyen Küçükler, esnaf ziyaretinde Büyükşehir Belediyesi’nin yatırımları hakkında bilgiler de verdi. Tebrizkapı, Taşmağazalar, Batpazarı, Gülahmet ve Mahallebaşı bölgesinin, Erzurum’un tarihi çok eskilere dayanan semtlerinden oluştuğuna dikkati çeken Başkan Küçükler, bu bölgede üretilen hizmetlere ciddi manada bir yoğunluk kazandırdıklarını ifade etti.

BAŞKAN KÜÇÜKLER: ŞEHRİN BATISI KADAR, DOĞUSU DA GELİŞTİRİLMELİ
Belediyelerin verdiği hizmetler kadar, bu hizmetlerin eşit bir biçimde paylaşımının da büyük önem taşıdığına dikkati çeken Başkan Küçükler, “Belediye hizmetlerinden halkımızı eşit biçimde istifade ettirebilmek, bizim yönetim anlayışımıza esas teşkil eden önemli bir faktör. Bu nedenle şehrin batısı kadar doğusunun da geliştirilmesi, güzelleştirilmesi ve kalkındırılması gerektiğine inanıyoruz. Tebrizkapı, Taşmağazalar, Batpazarı, Gülahmet ve Mahallebaşı gibi semtlerimiz, özellikle ticari altyapı anlamında önemli bir potansiyele sahip. Bu bölgeleri eski canlı günlerine yeniden kavuşturmak için her türlü imkanı seferber etmiş durumdayız. Çevre düzenlemeleri, yeni yaşam alanları, ticari yatırımlar, modern alt ve üstyapı hizmetleriyle buralara yeniden cazibe kazandıracağız.” diye konuştu.
Gülahmet ve Mahallebaşı esnafı ise, ziyaretinden memnuniyet duydukları Başkan Küçükler’e, bölgede yürütülen çalışmalardan dolayı teşekkür ettiler.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.