KIRMACI: 3 MAYIS ÖZE DÖNÜŞ VE DİRİLİŞİN ADIDIR

Erzurum Ülkü Ocakları 3 Mayıs Türkçülük Günü münasebetiyle yürüyüş düzenledi.

03 Mayıs 2015 Pazar 23:41
KIRMACI: 3 MAYIS ÖZE DÖNÜŞ VE DİRİLİŞİN ADIDIR
Erzurum Ülkü Ocakları 3 Mayıs Türkçülük Günü münasebetiyle yürüyüş düzenledi. Türkçülük gününün önemini vurgulayan Erzurum Ülkü Ocakları Başkanı Abdullah Kırmacı, “3 Mayıs öze dönüş ve dirilişin adıdır” dedi. 

Erzurum Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen “3 Mayıs Türkçülük Günü” yürüyüşü havuzbaşında başlayıp Yakutiye Kent meydanında sona erdi. Ellerindeki 16 büyük Türk Devleti’nin bayraklarıyla “Ne Mutlu Türk’üm Diyene”, “Kanımız Aksada Zafer İslamın” sloganlarıyla yürüyen kalabalığa çevredeki vatandaşlar da alkışlarla destek verdi. 3 Mayıs gününün önemini açıklayan Erzurum Ülkü Ocakları Başkanı Abdullah Kırmacı “Necip Türk Milleti 5 bin yıldır örfü, kültürü, yaşam tarzıyla birçok milletlere örnek olmuştur. Türk Milleti’nin her dönemki düşmanları milli birliğimizi bozmak için çalışmışsa da 1944’de 14 arkadaşıyla birlikte rahmetli Başbuğ Alparslan Türkeş, Türk Milleti’nin birliği ve dirliği için mücadele etmiş ve tabutluklara atılmıştır. 3 Mayıs Türkçülük Günü öze dönüş ve dirilişin adıdır” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 03.05.2015 23:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.