KİMSESİZ ÇOCUKLARA ÜCRETSİZ KONSER

12 Mart Erzurum’un kurtuluşu etkinlikleri kapsamında düzenlenen konserler arasında bulunan üniversiteli müzik guruplarının ve son zamanlarda popüler olan gurup modem konserlerini kimsesiz çocuklar ücretsiz olarak seyredebilecek.

07 Mart 2012 Çarşamba 10:55
KİMSESİZ ÇOCUKLARA ÜCRETSİZ KONSER
Erzurum”un kurtuluş yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde bir dizi etkinlik düzenlenecek. Bunlardan en anlamlısı ise kimsesiz çocukların ücretsiz olarak seyredebileceği “Gurup Model” konserleri olacak. Kimsesiz çocukların unutulmadığı konserin yanı sıra mahküm ve engellilere yönelikte etkinliklerin düzenleneceği 12 Mart Erzurum’un kurtuluş yıl dönümünde Erzurum hareket kazanacak.
11 Mart günü yapılacak olan üniversiteli gurupların ve gurup modelin katılacağı konserde seyircileri hediye sürprizleri de bekliyor. Konser için 20 TL’lik bilet alan her seyirci ücretsiz olarak sistem barter şirketine üyelik yaptıran herkese kozmetik ürünlerinden oluşan sepet içerisinden belirlediği bir ürün adresine teslim edileceği belirtildi.
Organizatör Nuri Duman kimsesiz çocukların ücretsiz olarak katılacağı konseri bilet alarak izlemek isteyenler içinse çekilişsiz kurasız 300 TL’lik alışveriş çeki ve bir kozmetik ürünü hediye edileceğini duyurdu. Etkinlikler çerçevesinde cezaevindeki mahkümlar ve engellilerinde unutulmadığını söyleyen Nuri Duman birçok ünlü sanatçının yanında yerel sanatçılarında sahne alacağını dile getirdi. 11 Mart’ta Cemal Gürsel Kapalı spor salonunda gerçekleştirilecek konserdeki tek amaçlarının kimsesiz çocukları sevindirmek olduğunu belirten Nuri Duman duyarlı vatandaşlarında bu sosyal sorumluluk projesine destek vererek katkıda bulunmalarını istedi.
Konseri Sponsorların katkıları ile gerçekleştirdiğini ifade eden Nuri Duman Erzurum’un gelişmekte olan bir şehir olduğunu ve yeniliklere çok hızla ayak uydurabildiğini dile getirdi.

Editör

Son Güncelleme: 07.03.2012 12:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.