KAYMAKAM ÜNSAL, KONUK ÖĞRENCİLERİ AĞIRLADI

9. Uluslararası Türkçe Olimpiyatları için Erzurum’a gelen dünya çocukları, Aziziye Kaymakamı Turgay Ünsal’ı ziyaret ettiler.

28 Haziran 2011 Salı 13:58
KAYMAKAM ÜNSAL, KONUK ÖĞRENCİLERİ AĞIRLADI
Doğu Anadolu Sanayici ve İşadamları Dernekleri Federasyonu (DASİDEF) Başkanı Mustafa Yıldız’ın eşlik ettiği konuklarını Eşi Hande Ünsal ile birlikte karşılayan Kaymakam Ünsal, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Konuklarıyla yakından ilgilenerek sohbet eden Ünsal, “Türkçeye olan ilginiz ve sevdanız bizleri gururlandırıyor. Sizleri tebrik ediyor ve bu gönül davasına hizmet edenlere şükranlarımızı sunuyoruz.” dedi.
“Sizlerle gurur duyuyor ve sizlere güveniyoruz” diyen Kaymakam Ünsal, “Dünyanın farklı ülkelerinde güzel dilimiz Türkçe’yi ana diliniz kadar güzel kullanmanız, bir Türk vatandaşı olarak bizleri gururlandırıyor. Ülkemize ve şehrimize hoş geldiniz. Biz sizleri, birer kültür ve tanıtım elçisi olarak görüyoruz. Buralardaki güzellikleri de ülkenizde anlatacağınıza inanıyoruz. Ziyaretiniz için de ayrıca teşekkür ediyoruz.” dedi.
Kaymakam Ünsal, konuk öğrencilerle birlikte pasta kesti.
Konuk öğrenciler, seslendirdikleri şiir ve şarkılarla ziyarete renk katarken, Kaymakam Ünsal, konuklarına kol saati hediye ederek uğurladı.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.