KAYAK MERKEZLERİNİN ÖZELLEŞTİRİLMESİ MASAYA YATIRILDI

Dünyanın en önemli kayak merkezleri arasında gösterilen Palandöken ve Konaklı Kayak Merkezlerinin Özelleştirme İdaresine devriyle ilgili bilgilendirme ve istişare toplantısı yapıldı.

01 Kasım 2013 Cuma 18:46
KAYAK MERKEZLERİNİN ÖZELLEŞTİRİLMESİ MASAYA YATIRILDI
Erzurum Valisi Dr. Ahmet Atıparmak başkanlığında yapılan toplantıda özelleştirme aşamasında yaşanan problemler, kurumların karşılıklı olarak yapacakları çalışmalar, işletme ve bakımlarla ilgili bilgilendirme yapıldı. Konu iler ilgili kurumların temsilcilerini dinleyen Vali Altıparmak kurumlara yapmaları gereken çalışmalar konusunda talimatlar verdi.

Toplantıya; Özelleştirme İdaresi Daire Başkanı Ayhan Kavaktepe, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ednan Yazıcı, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdür Vekili Memduh Ceyhan, Kayak Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Efendioğlu, Spor Genel Müdürlüğü teknik elemanları ve Dedeman Otelcilik yetkilileri katıldılar.

Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü’nün Palandöken Kayak Merkezindeki tesislerinde yapılan toplantı karşılıklı bilgi ve görüş alışverişinin ardından sona erdi.

Editör

Son Güncelleme: 01.11.2013 18:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.