KARDEŞLERİN YILLAR SÜREN DARGINLIĞI SON BULDU

Erzurum’un Aşkale ilçesinde yıllardan beridir dargın olan iki kardeş ilçe halkı ve yakınlarının girişimleri sonucu son buldu.

06 Şubat 2014 Perşembe 13:51
KARDEŞLERİN YILLAR SÜREN DARGINLIĞI SON BULDU
Aşkale’de yıllardır aralarındaki anlaşmazlık nedeniyle küs olan Sedat ve Müjdat Yazıcı kardeşler arasında yıllardan beri devam eden dargınlık sona erdi. İlçede hemen herkes tarafından bilinen iki kardeşin küskünlüğü araya giren ilçe sakinlerinin çabalarıyla barışla sonuçlandı. İki kardeşin özlem dolu kucaklaşmasında duygulu dakikalar yaşandı.
İki kardeş arasındaki küskünlük öyle ilerledi ki kardeşlerden biri soy ismini bile değiştirdi. Barışla sonuçlanan küskünlüğün sona ermesinin ardından hüzün ve sevinç aynı anda yaşandı.

Editör

Son Güncelleme: 06.02.2014 13:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Zekiye ÇOMAKLI 2014-02-06 20:53:43

bu iki kardeş aşkalenin en asi̇l ve yerli ailelerinden rüştü beyin torunlarıdır. babaları rahmi yazıcıoğlu, anneleri de koşapınarlı ahmet beyin kızıdır, onlar barişmayıp kim barışacak, araya şeytanlar girmiştir, bir daha öyle bir şey olmasın sakın, çok iyi yapmışsınız,ikinizin de gözlerinizden öpüyorum...