KARAYAZI GELİŞİYOR

Karayazı Belediye Başkanı Seyfettin Kırık, rakım olarak ülkenin en yüksek ilçelerinden bir olan Karayazı’nın belediye hizmetlerinde yükselen bir ivmeye sahip olduğunu söyledi.

27 Temmuz 2013 Cumartesi 13:40
KARAYAZI GELİŞİYOR
Karayazı İlçe Belediye Başkanı Seyfettin Kırık, görev süresi içerisinde yaptığı hizmetlerle ilgili değerlendirmede bulundu. İşbaşına gelir gelmez altyapı çalışmalarına ağırlık verdiğini ifade eden Başkan Kırık, “Karayazı’da 450 hektar nazım imar planı yaptık. 700’e yakın vatandaşa tapu dağıttık. İçme suyu ve kanalizasyon projesini hayata geçirdik” dedi.

İlçedeki altyapının yüzde 50’sinin tamamlandığını belirten Kırık, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Altyapıda yüzde 50’yi tamamladık, içme suyunda da yüzde 75’lik bir bölümü bitirdik. Belediyenin araç filosunu artırdık. Karayazı’ya 20-25 kilometre stabilize yol yaptık. 45 bin metrekarelik alanda kilit taşı döşedik. Ana caddemizi genişlettik. Şuanda elimizde proje olarak 4 adet sosyal tesis çalışmamız var. Taziye evi, Kur’an kursu, toplantı salonu ve mesire alanı oluşturma çalışmamız var. 6 bin metrekarelik alanda aile çay bahçesi yapıyoruz. Projelerimiz içerisinde hayvan pazarı ve halı sahanın yapımı da var. Kısacası 4.5 milyon lira borcu olan kurumu Hükümetimizin büyük desteği ve çalışma azmimizle daha iyi bir konuma getirdik, borçlarımızı ödedik ve halka hizmeti Hakk’a hizmet olarak gördük.”

Karayazılılar Ramazan eğlencesinde coştu

Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından Ramazan ayına özel olarak hazırlanan eğlence programı, Karayazılılarla buluştu. Ramazan ayında ilk kez böylesine coşkulu bir eğlence hayatıyla tanışan ilçe halkı doya sıya eğlendi. Etkinliği, Karayazı Belediye Başkanı Seyfettin Kırık, AK Parti Karayazı İlçe Başkanı Ünsal Maskan ve diğer davetliler izledi. Çocukların da yoğun ilgi gösterdiği Ramazan ayı etkinliği, Hacivat ve Karagöz gösterisiyle başladı. Kavuklu ve Pişekâr`ın yönettiği “Evet-Hayır” yarışmasıyla renklenen gecede, Türk Halk Müziği sanatçısı Selami Durmuş sahne aldı. Anadolu ezgilerini Karayazılılar için seslendiren ünlü sanatçının okuduğu türkülerde ilçe halkı halay çekti. Eğlence platformuna akın eden çocuklar, programda gönüllerince eğlenme imkânı buldu. Ramazan ayı özel eğlence programı akrobasi grubunun gösterisiyle sona erdi.

Editör

Son Güncelleme: 27.07.2013 13:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.