Kararname Yayımlandı

İçişleri Bakanlığı Mülki İdare Amirleri Kararnamesi yayınlandı. Kararname ile Erzurum’da üç vali yardımcısı ve 8 ilçe kaymakama değişti.

admin
admin
21 Ağustos 2017 Pazartesi 06:42
Kararname Yayımlandı

Kararname kapsamında Erzurum’da Vali yardımcıları Mehmet Levent Kepçeli, Ayhan Terzi ve Hamza Özer giderken, iki vali yardımcısı da Erzurum’a atandı. Yakutiye ile birlikte 8 ilçenin de kaymakamı değişti.

Kararname ile, Erzurum Vali Yardımcısı Mehmet Levent Kepçeli, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü Şube Müdürlüğü’ne, Vali Yardımcısı Ayhan Terzi Isparta - Şarkikaraağaç Kaymakamlığı’na ve Hamza Özer de Şanlıurfa - Akçakale Kaymakamlığı’na atandı.

Bolu Vali Yardımcısı Ünal Coşkun ile Aksaray-Sarıyahşi Kaymakamı Yıldız Büyüker de Erzurum’un yeni vali yardımcıları oldu.

Kararname ile Erzurum’ın merkez ilçelerinden sadece Yakutiye Kaymakamı değişti. Kaymakam Ahmet Naci Helvacı Diyarbakır Vali Yardımcılığı’na atanırken yerine Kütahya’nın Emet ilçesi kaymakamı Mahmuthan Arslan Yakutiye’nin yeni kaymakamı oldu.

İÇİŞLERİ VE MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI ATAMA KARARLARI TAM LİSTE

Merkez Yakutiye ilçesi dışında Erzurum’un 7 ilçesinin daha kaymakamı değişti. Olur, Pazaryolu, İspir, Köprüköy, Horasan, Karayazı ve Aşkale kaymakamları değişti.

Olur, Pazaryolu ve Karayazı kaymakamları vali yardımcıklarına atandı.

Olur Kaymakamı Muhammet Kaya Kilis Vali Yardımcılığına, Karayazı Kaymakamı Kamil Aksoy Ağrı Vali Yardımcılığına ve Pazaryolu Kaymakamı Mehmet Nurullah Karaman da Hakkari Vali Yardımcılığı’na atandı.

Diğer ilçe kaymakamlarından İspir Kaymakamı Ömer Faruk Fidan Palu Kaymakamlığına, Horasan Kaymakamı Doğan Dinç Güdül Kaymakamlığına, Köprüköy Kaymakamı Osman Bilici Kozluk Kaymakamlığına ve Aşkale Kaymakamı Hayrettin Çiçek ise Yatağan Kaymakamlığına atandı.

Kararname ile yeni atanan kaymakamlar ise şöyle;

Olur Kaymakamlığına Isparta - Atabey Kaymakamı Doğan Kemelek,

Pazaryolu Kaymakamlığına Giresun - Piraziz Kaymakamı Hamit Genç,

İspir Kaymakamlığına Tokat - Reşadiye Kaymakamı Faruk Erdem,

Horasan Kaymakamlığına Kahramanmaraş - Ekinözü Kaymakamı Cüneyt Caner,

Köprüköy Kaymakamlığına Konya - Çeltik Kaymakamı Murat Öztürk,

Aşkale Kaymakamlığına Adıyaman - Tut Kaymakamı Mehmet Aksu,

Karayazı Kaymakamlığı’na Şanlıurfa - Hilvan Kaymakamı Eyyup Özdemir atandı.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.