İZMİR’DEKİ NARMANLILAR’DAN İFTAR YEMEĞİ

İzmir Bayraklı Narmanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından dernek binasında Erzurumlulara iftar yemeği tertip etti.

16 Temmuz 2013 Salı 00:28
İZMİR’DEKİ NARMANLILAR’DAN İFTAR YEMEĞİ
Taner KILIÇ / İZMİR

Yaklaşık 300 kişilik iftar yemeği veren Narmanlılar Derneği her ramazan olduğu gibi bu ramazanda da ara ara iftar yemeği düzenliyor.
İftar yemeğine Ege Erzurum Dernekler Federasyon Başkanı Muzaffer Okumuş, Konak Belediye Başkan Yardımcısı Kerim Özer, Bayraklı MHP İlçe Başkanı Taşkın Işık, Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Topbaş, Erzurumlular Vakfı Müdürü Coşkun Işık, Palandöken Dernek Başkanı Medeni Erdem, Ege Erzurum Kültür ve Musiki Dernek Başkanı Fahrettin İlbeyi, Çatlılar Dernek Başkanı Servet Durmuş, Şenkayalılar Dernek Başkanı Vehbi Şahin, Egeolay Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Taner Kılıç,İzmir Erzurum İlini Sevenler Dernek Başkanı Zinnur Akdağ, Aşkale Topal Çavuş Köyü Dernek Başkanı Mustafa Demir, dernek üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
İftarda konuşan Dernek Başkanı İsmail Subaşı; “Derneğimiz 2000 yılında kuruldu ve o günden bugüne bütün hemşehrilerimiz ile birlik ve beraberlik içinde yoksul, muhtaç insanlara yardımlarda bulunduk. Her zaman dara düşen insanlarımız Erzurumlu olsun olmasın daima yardımlaşma içinde oluyoruz. Bu akşam iftar yemeğine katılan hemşehrilerimze teşekkür ediyorum.” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 16.07.2013 00:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.