İZMİR'DEKİ ERZURUMLULARA YENİ DERNEK LOKALİ

İzmir Bayraklı’da Bayraklı Erzurumlular Derneği tarafından yeni dernek lokali açılışı yapıldı.

23 Haziran 2013 Pazar 23:32
İZMİR'DEKİ ERZURUMLULARA YENİ DERNEK LOKALİ
Taner KILIÇ / İZMİR

Açılışa Ak Parti İzmir milletvekilleri Hamza Dağ ve Rıfat Sait, Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Konak Belediye Başkan Yardımcısı  Kerim Özer, Yurt-Kur Bölge Müdürü Yakup Karaca, Ege Erzurum Dernekler Federasyonu Başkanı Muzaffer Okumuş,Bayraklı CHP ilçe başkanı Levent Ölçer,Bayraklı MHP ilce başkanı Taşkın Işık, MHP belediye başkan aday adayı Mehmet Topbaş, Erzurum TÜMSİAD Şube Başkanı Cafer Burucu, Erzurumlular Vakfı Müdürü Coşkun Işık, Palandöken Derneği Başkanı Medeni Erdem, Narmanlılar Derneği, Şenkayalılar Derneği, Olurlular Derneği, Erzurum İlini Sevenler Derneği, Ege Erzurum Kültür ve Musiki Derneği yönetim kurulu üyesi Zekai Vural katıldı.
Milletvekili Hamza Dağ’a plaketi CHP ilçe Başkanı Levent Ölçer takdim ederken birlik ve beraberlik mesajları verildi.

HER YER ERZURUM’A ÇIKIYOR
Milletvekili Hamza Dağ, konuşmasında "Her yer Erzurum’a çıkıyor. Geçen günlerde Bayraklı’da bir Erzurumlu vatandaşımız İbrahim Allı’nın evine ziyarette bulunduk, Uçağa bindim yurt dışına gittim dönerken Erzurum dernek lokal açılışına katıldım ve eğer bugün İzmir'de olmasaydım başbakanımızın Erzurum mitingine katılacaktım o yüzden her yer Erzurum’a çıkıyor diyorum." dedi.


ERZURUMLULARIN BAŞKANIYIM
Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ ise, "Erzurumluların geçen yıl Olur ilçesine giderek misafir oldum. Erzurumluların ne kadar mert ve dürüst insanlar oluklarını biliyorum ve onların başkanı olduğum için onur ve gurur duyuyorum." diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 23.06.2013 23:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Fatma KARABULUT SÖNMEZ 2013-06-24 10:14:03

Şahsi ve siyasi çıkarlarını bırakıp, toplum adına çalışmadıktan, bayan dadaşlarımızı çıkarları doğrultusunda dışladıktan sonra diledikleri kadar dernek, lokal açsınlar, ne çıkar ? Önce gövde gösterisini bırakarak, iktidar partisinin arka bahçesi olmamayı öğrenip, derneklerin kuruluş amaçlarna uygun olarak,toplum adına ve yararına çalışmayı öğrensinler