İNTİHAR EDEN İMAM, TOPRAĞA VERİLDİ

Balıkesir’in Gönen İlçesi'ne bağlı Büyüksoğuklar Köyü'nde görev yaptığı camide bağladığı elektrik kablosuyla intihar eden imam 36 yaşındaki Abdulkadir Çelik, Erzurum'un Tortum İlçesi'ne bağlı Akbaba Köyü'nde toprağa verildi.

30 Eylül 2013 Pazartesi 09:50
İNTİHAR EDEN İMAM, TOPRAĞA VERİLDİ
Büyüksoğuklar Köyü'nde 8 yıldan bu yana imamlık yapan evli ve 3 çocuk babası Abdulkadir Çelik, bir süre önce Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen yurt dışı din hizmetleri sınavını kazandı. Almanya'ya gitmeye hak kazanan Çelik, çeşitli nedenlerden dolayı bunalıma girdi. Yaşadığı çıkmazı bazı arkadaşlarıyla da paylaşan Çelik, geçtiğimiz hafta cuma namazını kıldırdı ve cemaatin camiden ayrılmasının ardından elektrik kablosu ile kendini caminin mahfiline astı. Cansız bedeni cemaat tarafından bulunan Çelik'in cesedi yapılan otopsinin ardından Erzurum'a getirildi.
Abdulkadir Çelik, Tortum İlçesi'ne bağlı Akbaba Köyü'nde öğlen kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.

Editör

Son Güncelleme: 30.09.2013 09:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mıstık der'ki 2013-09-30 09:57:17

allah rahmet eylesin...ve taksiratını affetsin..