İDAM CEZASI GERİ GELSİN

Erzurum Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hatem Tetik, şehit ailelerinin idam cezasının geri gelmesini büyük bir arzuyla istediğini belirterek, bu kapsamda terörist başının darağacında asılması gerektiğini ifade etti.

15 Kasım 2012 Perşembe 09:26
 İDAM CEZASI GERİ GELSİN
Cengiz DURULAR'ın haberi
Erzurumlu şehit aileleri idam cezasının yeniden uygulamaya geçmesini bekliyor. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın idam cezasıyla ilgili açıklamasını büyük bir heyecanla takip eden Erzurum’daki şehit yakınları, bu konuda Erdoğan’a büyük destek veriyor. Kentte 428 şehit ailesinin bulunduğunu ifade eden Erzurum Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hatem Tetik, İmralı canisinin asılması gerektiğini bildirdi.
Başkan Tetik, şöyle dedi:
“Sayın Başbakınımızın açıkladığı gibi biz de şehit aileleri olarak idam cezasının yeniden uygulamaya geçmesini bekliyoruz. Bu konunun TBMM’ye gelerek idamın yürürlüğe girmesini istiyoruz. Öcalan ve dağ kadrosunun idam edilmesini bekliyoruz. Şehit aileleri olarak, bebek katilini darağacında görmek istiyoruz. Bu konuda Başbakanımıza yürekten katılıyoruz. 30 bin insanımızın katili idam edilmelidir. Anaların gözyaşları böylelikle diner. İmralı canisinin asılmasını istiyoruz. Böylelikle dağ kadrosu da İmralı canisinden emir almaz. Terör mensupları idam cezasını dikkate alarak silahı bırakır ve teslim olur. Türkiye’deki diğer şehit ailelerinin yanı sıra Erzurum’daki 428 şehit ailesi olarak bebek katilinin asılmasını istiyoruz.”
 

“Gerekirse ölüm orucuna gideriz”
Erzurum Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Tetik, terörist başının darağacında asılması için gerekirse ölüm orucuna gidebileceklerini anımsattı.
Tetik, şöyle devam etti:
“Bizler Erzurumlu şehit aileleri olarak gerekirse ölüm orucuna bile gideriz. Daha önce bu konuda açıklama yapan diğer şehit ailelerini destekliyoruz. Öcalan’ın asılması için gerekirse sokakta eylem yaparız gerekirse de ölüm orucuna gideriz. Ankara’daki federasyonumuz nasıl bir karar alırsa bu konuda biz de onlara destek vereceğiz. Öcalan’ın asıldığı gün mutlu olduğumuz ve huzur bulduğumuz gündür. Terör benim canımı aldı. Başka anne ve babalar ağlamasın. Terör belasının İmralı canisinin asılmasıyla sona ereceğini düşünüyoruz.”

Editör

Son Güncelleme: 15.11.2012 09:48
Anahtar Kelimeler:
İDAM CEZASI GERİ GELSİN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.