Horasanlılardan bayramlaşma programına yoğun ilgi

​​​​​​​Ramazan Bayramı dolayısıyla Horasan’da bayramlaşma programı düzenlendi.

admin
admin
26 Haziran 2017 Pazartesi 09:38
Horasanlılardan bayramlaşma programına yoğun ilgi

Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın’ın ev sahipliğinde düzenlenen programa AK Parti Erzurum Milletvekilli Zehra Taşkesenlioğlu ile ilçe protokolü, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ve belediye personeli ile çok sayıda vatandaş katıldı. Belediye çay bahçesinde düzenlenen bayramlaşma programına ilgi oldukça yoğundu.

Horasan’da Ramazan Bayramı programına, bayram namazı sonrası Horasan Şehir Mezarlığı’nı ve Veli Baba Mezarlığı’nı ziyaret ederek başlayan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın, aile kabristanlıklarını ziyaret eden vatandaşlarla tek tek bayramlaştı.

BELEDİYE BAŞKANI AYDIN ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİ

Daha sonra belediye çay bahçesine gelen Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın vatandaşlarla bayramlaşırken, çocuklara özel ilgi gösterdi. Çocukların bu ilgisini karşılıksız bırakmayan Başkan Aydın, bayram harçlığı verdi. Çocuklar ise, Başkan Aydın'a teşekkür ettiler. Daha sonra AK Parti Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın, AK parti İlçe Başkanı Erdal Akdağ, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları, vatandaşlar ve çocuklar ile hatıra fotoğrafı çektirdiler.

BAŞKAN AYDIN'DAN BİRLİK, BERABERLİK ÇAĞRISI

Belediye Bayramlaşma programına katılımlarından dolayı herkese teşekkür eden Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın; “On bir ayın sultanı olan Ramazan Ayını geride bırakarak sağlık ve huzur içerisinde hep beraber millet olarak inananlar olarak Ramazan Bayramı’na kavuşmuş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Tabi ki Ramazan Ayının kendine mahsus özellikleri, güzellikleri var. Ramazan Ayı yaşamaya değer bir aydı. Bizler Müslümanlar olarak bu ayı hep beraber yaşadık. Yapılmış olan ibadetlerin Cenab-ı Hakk nezdinde kabul görmesini niyaz ediyorum. Bayramınızı tebrik ediyorum. Hayırlara vesile olmasını diliyorum. İnşallah nice bayramları huzur ve mutluluk içerisinde, birlik ve beraberlik içerisinde ülkemizde geçirmeyi, yaşamayı, görmeyi, Cenab-ı Hakk bizlere ve bizden sonraki nesillere de aynı şekilde yaşamayı nasip etsin. İnşallah en kötü günümüz böyle olsun temennisinde bulunuyorum. Belediye olarak her zaman başarılarımızın artarak devam etmesini Cenab-ı Hakk'tan niyaz ediyorum. Belediye olarak her zaman halkımızın emrindeyiz. Halkımızın hizmetkârı olacağız. Belediye 24 saat esasına göre hizmet veren, halkın emrinde olan bir kurum. Bu bakımdan hepimiz itinalı ve tedbirli olmamız gerekir. Hepinizin bayramını tebrik ederim. Allah tekrarına eriştirsin” şeklinde konuştu.

Ramazan Bayramını sağlıklı ve huzurlu geçirmenin mutluluğunu yaşadığını ifade eden Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu; “Elbette Allah'a şükrediyoruz. Sağlıcakla Ramazan Bayramına kavuştuk. Allah nasip ederse yine nice bayramlara birlik, beraberlik, huzur, neşe, güven, içerisinde kavuşuruz. Bu Bayramlar bizim birliğimize, beraberliğimize vesile olan günler. Herkesin Ramazan Bayramını tebrik ediyorum. Önümüzdeki kurban bayramına da inşallah sağlıcakla kavuşuruz. Allah birliğimizi beraberliğimizi bozmasın. Bu bayram vesilesi ile dünyada acı çeken, sıkıntı çeken, zulüm gören bütün İslam âleminin Allah yardımcısı olsun” dedi.

Horasan Belediyesi bayramlaşma programında bayram tebriklerini kabul eden Taşkesenlioğlu ve Başkan Aydın, gösterdikleri ilgiden dolayı herkese teşekkür etti ve katılımcıların bayramını tek tek kutladılar.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.