HİZMET İŞ SENDİKASI TAŞERON İŞÇİLERİN SORUNLARINA YOĞUNLAŞTI

HAK-İŞ Konfederasyonu'na bağlı Hizmet-İş Sendikası Erzurum Şubesi taşeron işçilerin sendikalaşmasına yönelik toplantı düzenledi.

31 Ağustos 2014 Pazar 16:00
HİZMET İŞ SENDİKASI TAŞERON İŞÇİLERİN SORUNLARINA YOĞUNLAŞTI
Atatürk Üniversitesi Kültür Merkezi Mavi salonda düzenlenen toplantıya Atatürk üniversitesi ve Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi’nde çalışan taşeron işçiler ve sendika yöneticileri katıldı.

Hizmet İş Sendikası Erzurum Şube Başkanı Erol Aksakal, burada yaptığı konuşmada, amaçlarının taşeron işçilerin sorunlarına çözüm üretmek olduğunu ifade etti.

Aksakal, sendikalaşmanın önemine değinerek şunları söyledi: ‘Hizmet İş Sendikası olarak taşeron işçilerin sorunlarının aşılması konusunda mücadele veriyoruz. Bazı arkadaşlarımız, halen sendikalaşma konusunda endişeli, bu konuda herhangi bir sorun yok. Taşeron işçilere sendikalaşma yolu açıldı. Toplantımıza olan yoğun ilginin sendika üyeliği konusunda da gösterilmesini umuyoruz. Taşeron işçilerimizi, Hak İş, Hizmet İş ve Öz Büro iş sendikalarında örgütlenmeye davet ediyoruz’’

Konuşmaların ardından taşeron işçilerin soruları Hizmet İş Sendikası yöneticileri tarafından yanıtlandı.

Editör

Son Güncelleme: 31.08.2014 16:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.