HİZMET İŞ SENDİKASI SAĞLIK ÇALIŞANLARINI UNUTMADI

Hizmet İş Sendikası Erzurum Şubesi, taşeron işçilerin haklarını korumak amacıyla Horasan Devlet Hastanesi'nde çalışan işçilerle istişare toplantısı düzenledi.

08 Şubat 2015 Pazar 20:51
HİZMET İŞ SENDİKASI SAĞLIK ÇALIŞANLARINI UNUTMADI
Toplantıya Hizmet İş Sendikası Erzurum Şube Başkanı Erol Aksakal, Hizmet İş Sendikası Erzurum Şube Sekreteri Fikret Göğdemir ve taşeron işçiler katıldı. 

Toplantı esnasında konuşan Hizmet İş Sendikası Erzurum Şube Başkanı Erol Aksakal, toplum iş sözleşmesinin içeriğini, kapsamını ve işçilere kazandırdığı hakları anlattı. Yapılan girişimler ile birlikte Horasan Devlet Hastanesi'nde 80 işçinin Hizmet İş Sendikası'na bağlandığını aktaran Aksakal, bu çalışmalar ile birlikte Erzurum'da bine yakın taşeron işçinin sendikalı hale getirildiğini ifade etti. Hedeflerinin şehirde bulunan tüm taşeron işçilerin sendikalı hale getirilmesi olduğunu belirten Aksakal, "Horasan Devlet Hastanesi'nde bulunan taşeron işçilerimizin haklarını korumak için elimizden geleni yapıyoruz. Bu çalışmalarımız ile birlikte hastane kadrosunda bulunan 80 taşeron işçimizi Hizmet İş Sendikası'na üye haline getirdik. Bu çalışmalarımızın meyvesini inşallah alacağız. Önümüzde ki günlerde yetki bekliyoruz. Özellikle Sağlık Bakanlığı'na bağlı tüm işyerlerinde taşeron işçilerin sendikalı hale getirilmesi için görüşmelerimiz sürüyor. DSİ, TEDAŞ, TRT, belediyeler ve karayollarında bulunan işçi arkadaşlarımızı da unutmadık. İnşallah onları da sendikamıza üye yaparak toplu iş sözleşmelerimize başlayacağız" şeklinde konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 08.02.2015 20:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.