Hayırdır Munsy?

Hayırdır Munsy?

admin
admin
19 Şubat 2019 Salı 22:31
Hayırdır Munsy?

Vedat REFAYELİ

BB Erzurumspor’un onca maç oynamasına rağmen bir tek gol kaydına bile muvaffak olamamış Munsy, hayal kırıklığı yaşatan oyunculardan birisidir.

O yüzden de bir süredir o Munsy, artık görev almıyor ve neredeyse misafir gibi duruyor. Sanırım kulüp de bulamadığı için şu an BB Erzurumspor tesislerinde yatıp kalkıyor, bir nevi başta idari olmak üzere herkes de kalmasını sorun etmiyor. Ama esasında sempatik de biri olan, herşeye rağmen yüzünden gülücükleri eksik etmeyen Musny, saha içinde olduğu gibi saha dışında da sorun olmaya başladı.

Sanırım oyuncunun bu fotoğrafı, ne demek istediğimi yeterince anlatıyor. Sivas maçı öncesi Sway Otel’e yemeğe davet edilen BB Erzurumspor kafilesinde bulunan Munsy’nin boynundaki kolyesi, bana çok itici geldi. Haç filan değil, o onun dininin sembolüdür, bana itici gelen o kolyeyi Munsy’nin gözümüzün içine sokarcasına davranması.

Bunu yaparken bir misyoner edası takınması! Munsy’nin bu konuda çok dikkatli olması gerekiyor ve yöneticilerin bu futbolcu arkadaşı ‘’Hayırdır, neyin peşindesin?’’ diye uyarması gerektiğini düşünüyorum.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumMunsy
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Erzurumsporlu 2019-02-22 00:04:11

Allah akıl dağıtınca nerdeydiz ?

Avatar
DADAŞ 2019-02-21 17:18:59

kaldırın şu haberi çok gereksiz ve nezaketsiz bir haber.