HAVADA CAN PAZARI

Erzurum Palandöken Kayak merkezinde bir otelin kayak pistinde faaliyet gösteren telesiyej bozuldu, onlarca yerli ve yabancı turist saatlerce havada mahsur kaldı.

10 Şubat 2014 Pazartesi 09:11
HAVADA CAN PAZARI
Mahsur kalan kayakçılar halatlarda aşağıya indirildi. Bu sırada görüntü almaya çalışan gazeteciler ise güvenlik görevlisi ve bazı kayak hocalarının saldırısına uğradı. 
Bugün akşam saatlerinde telesiyej arıza yapınca mahsur kalan kayakçılar adeta havada can pazarı yaşadılar. Yaklaşık 2 saat telesiyej arızası giderilemezken havada soğuktan buz tutan kayakçılar halatlarla aşağıya birer birer indirilmeye başlandı. Kayakçılar, duruma tepki gösterdi. 
Öte yandan, kayak merkezinde mahsur kalanların aşağı indirilme çalışması devam ederken kameraların görüntü almalarını güvenlik görevlileri ve bazı kayak antrenörleri engellemeye çalıştı. Gazetecilere saldırı girişimini kayak yapan kayak severler araya girerek engelledi.

Editör

Son Güncelleme: 10.02.2014 09:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.