'HALKIN BAŞKANI' İFTARINI DA HALKLA YAPIYOR

Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, geçtiğimiz yıl başlattığı ve geleneksel hale getirdiği iftar ziyaretlerini sürdürüyor.

06 Ağustos 2011 Cumartesi 16:01
'HALKIN BAŞKANI' İFTARINI DA HALKLA YAPIYOR
Geçtiğimiz yıl ilçe merkezlerinde evlere çat kapı yapan Başkan Cengiz, bu yıl da mahalle statüsündeki köylere konuk oluyor.
AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Ahmet Gül’ün de katıldığı iftar yemeği programını Yarımca Mahallesi’nden başlatan Başkan Cengiz, Tınazlı Mahallesi ile devam etti. Yarımca Mahallesi’nde Yavuz Özcan isimli vatandaşın evine konuk olan Başkan Cengiz, iftarı aileyle birlikte yaptıksan sonra bir süre sohbet etti. Yarımca Mahallesi’nden başlayan iftar ziyareti Tınazlı Mahallesi ile devam etti.

ENGELLİ AİLEYE KONUK OLDU
Başkan Cengiz, Tınazlı Mahallesi’nde dilsiz ve sağır olan Selami ve Senehe Ulağ çiftienin evine konuk oldu. Gülsüm, Birgül ve Gökçe isimli üç kız çocuğu bulunan Ulağ ailesiyle birlikte iftar eden Başkan Cengiz, bir süre sohbet etti. Selami ve Senehe çiftiyle çocukları vasıtasıyla konuşan Başkan Fatih Cengiz, belediyeden beklentilerini dinledi.
Anne babaları engelli olan İmam Hatip Lisesi öğrencisi Gülsüm Ulağ ile Yavuz Selim Yatılı İlköğretim Bölge Okulu’ndan mezun olan Birgül Ulağ’dan da eğitimlerini tamamlamalarını isteyen Başkan Fatih Cengiz, kapısının her zaman açık olduğunu belirterek, destek olacaklarını ifade etti.
Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, Ramazan ayının dayanışma, kaynaşma ve paylaşma için bir fırsat olduğunu dile getirerek, mübarek huzur ikliminin, manevi atmosferine uygun olarak idrak edilebilmesi için, her gün farklı mahallede bir vatandaşın evine konuk olacaklarını dile getirdi.

BÜYÜK HAZ ALIYORUZ
Ramazan ayının özel bir zaman dilimi olduğunu ve toplumsal yardımlaşma, dayanışma, kaynaşma, sevgi ve kardeşliğin zirveye çıktığı bir iklim olduğunu kaydeden Başkan Cengiz, “Bu mübarek huzur ayında, hemşehrilerimizle aynı sofrayı paylaşmak bizim için gurur vesilesidir. Biz seçildiğimiz günün ertesi günü hemşehrilerimize teşekkür ziyareti gerçekleştirerek, her zaman yanlarında olacağımızı ifade ettik ve bugüne kadar da her zaman hemşehrilerimizle birlikte olduk. Birlik, beraberlik ve kardeşlik için bir vesile olan bu huzur ikliminde de hemşehrilerimizin iftar sofralarına konuk oluyoruz. Ekmeğimizi, aşımızı paylaşıyor, onların talep ve beklentilerini dinliyoruz. Bu tür iftar sofralarından aldığımız hazzı, hemşehrilerimizle geçirdiğimiz o anların mutluluğunu tarif etmek mümkün değil. Bize evlerini açan, iftar sofralarını paylaşan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.