HALK OTOBÜSÜ KAZASINDA ÖLÜ SAYISI 2 OLDU

Erzurum’da freni patlayan halk otobüsünün önce önünde seyir halinde olan otobüse, ardından bir apartmanın duvarına çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında yaralanarak hastaneye kaldırılan 35 kişiden 2’si hayatını kaybetti.

22 Ekim 2012 Pazartesi 13:16
HALK OTOBÜSÜ KAZASINDA ÖLÜ SAYISI 2 OLDU
Kaza, 17 Ekim 2012 tarihinde saat 19.45 sıralarında Yakutiye ilçesi Şükrüpaşa semtinde meydana geldi. Turgut Alabulut idaresindeki 25 H 0031 plakalı halk otobüsünün freni patladı. Frenin tutmamasıyla hızlanan halk otobüsü, önce Yusuf Yazıcı yönetimindeki 25 LZ 844 plakalı otobüse, ardından Bulutlar Apartmanı'nın duvarına çarptı. Kazada yaralanan 35 kişi olay yerine sevk edilen çok sayıda ambulansla Erzurum Yakutiye Araştırma ve Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Yaralılardan durumu ağır olan otobüs sürücüsü Turgut Alabulut (48) ve yolculardan Şehri Başar (77) yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Dün hayatını kaybeden 2 kişinin naaşları yakınları tarafından hastane morgundan teslim alındı.
Turgut Alabulut ve Şehri Başar, Erzurum’da toprağa verildi.

Editör

Son Güncelleme: 22.10.2012 14:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.